Ώρα ταμείου

Ώρα ταμείου

Ο Red Supporter γράφει για το 47ο, κάνει το ταμείο και κοιτάζει την επόμενη μέρα.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και πρέπει να πιάσει δουλειά για να μπει οδηγός στην κούρσα για το 48ο.

Η χθεσινή βραδιά στο Καραϊσκάκης δε χρίζει ιδιαίτερης ποδοσφαιρικής αναφοράς. Σε ένα ματς που αν το πρωτάθλημα ήταν στα μισά, θα άνοιγε ξανά την κουβέντα για τη λειτουργία της άμυνας και τη σύνδεση των γραμμών στο γήπεδο, η ομάδα έκανε το καθήκον της και ακολούθησε αυτό που γίνεται σχεδόν μόνιμα τα τελευταία χρόνια τέτοια εποχή στο Φάληρο: απονομή. Σίγουρα η βραδιά θα ήταν καλύτερη αν είχε έρθει η νίκη, αλλά μετά τη μαθηματική κατάκτηση στην Τούμπα και τα πανηγύρια μπροστά από τη Θύρα 4 μικρή σημασία είχε το χθεσινό ματς.

Ότι έγινε λοιπόν κατά τη διάρκεια της σεζόν, έμεινε πίσω, όπως έπρεπε να γίνει και όλος ο οργανισμός του Ολυμπιακού γιόρτασε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος. Γιατί όσα και αν έχεις πάρει, κανένας δεν έχει κάνει συμβόλαιο με τους τίτλους και όταν αυτός έρχεται τότε οφείλεις να αφήσεις πίσω σου τα πάντα και να το χαρείς.

Το μυαλό στο μέλλον

Η κούπα και γιορτή ήταν για όλους, ασχέτως αν κάποιοι δεν πρέπει και δε θα έχουν θέση στην ομάδα τη νέα σεζόν. Ο προβληματισμός των τελευταίων εβδομάδων και η στάση κάποιων, παρά τα επανειλημμένα καμπανάκια, έχει ήδη αποτυπωθεί στα χαρτιά των υπευθύνων και από σήμερα αρχίζει η δουλειά. Είναι λογικό ότι δεν μπορούν να αλλάξουν όλα, αν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης φαίνεται να έχει τέτοια διάθεση και εδώ που τα λέμε το έχει ξανακάνει.

Ιδίως όταν οι προειδοποιήσεις του δεν έφεραν αποτέλεσμα, έχει το χρέος να πάρει την τύχη της ομάδας στα χέρια του. Γιατί όπως είναι λογικό τη νέα σεζόν όλοι θα γίνουν πιο δυνατοί και πρέπει και ο Ολυμπιακός να το κάνει βάζοντας στην ομάδα τα απαραίτητα συστατικά για να είναι οδηγός στην κούρσα της νέας σεζόν.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Μάρτινς: “Χτίζουμε και το μέλλον, δε σκεφτόμαστε μόνο το παρόν”. Αυτή η φράση αντικατοπτρίζει το κλίμα στην ομάδα και φαίνεται πως το χτίσιμο της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και τα καλύτερα έρχονται…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση