Παίρνει Κουντέ ο Ολυμπιακός

Παίρνει Κουντέ ο Ολυμπιακός

Στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός για την απόκτηση τον Κουντέ.

Ο Κουντέ έχει απασχολήσει και παλαιότερα τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα πριν 3 χρόνια, όταν ήταν έτοιμος να πιάσει λιμάνι. Τότε μπήκε στη μέση η Μάιντς κι έκανε πιο δελεαστική πρόταση στην Ατλέτικο που άνηκε τότε ο παίχτης. Κατ’ ουσίαν είχε “κλέψει” τον Πιέρ από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Από τότε λοιπόν δεν έχει πάψει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίχτη και ήρθε και έδεσε την κατάλληλη στιγμή για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι έρχεται ως αντι-Καμαρά, αν ο Μαντί φύγει από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Πιέρ παίζει στη θέση αυτή-και 6άρι και 8άρι, κυρίως όμως 8άρι.

Τα χαρακτηριστικά του πολύ καλά, καθώς είναι πολύ δυνατός, με καλά τρεξίματα, μαχητικός, με ευχέρεια στο κουβάλημα της μπάλας. Το συμβόλαιό του με τη Μάιντς λήγει σε ένα χρόνο, είναι δεδομένο ότι δε θα συνεχίσει και σε προφορικό επίπεδο έχει συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό.

Οι ετήσιες αποδοχές του προσεγγίζουν με τα μπόνους το 1 εκατομμύριο, ο Κουντέ ωστόσο αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με τη Μάιντς να βάζει στο ταμείο της κοντά 2 εκατομμύρια, ενώ γίνεται κουβέντα και για ένα ποσοστό μεταπώλησης στο (10 με 15%).

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση