Πανίσχυρη γραμμή κρούσης

Πανίσχυρη γραμμή κρούσης

Το Thrilemou.gr αναλύει το βάθος στους ψηλούς του Ολυμπιακού και την εικόνα τους στην προετοιμασία.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας, με το σχεδιασμό του και τις επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι, επέλεξε να ενισχύσει τη ρακέτα της ομάδας με ψηλούς που θα προσδώσουν περισσότερη δύναμη και ταχύτητα κυρίως όμως ανταγωνισμό, κάτι που έλειψε πέρυσι με τον Χασάν Μάρτιν και τον Λίβιο Ζαν Σαρλ. Ήδη από την αρχή των προπονήσεων και ο Τζόελ Μπολομπόι και ο Ταρίκ Μπλακ έχουν δείξει μέρος της ποιότητάς τους και ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους, προκαλώντας ικανοποίηση και χαμόγελα.

Είναι ενδεικτικό πως από τις ασκήσεις έως τα φιλικά παιχνίδια οι νέοι ψηλοί του Ολυμπιακού δείχνουν τρομερή θέληση και φυσικά έχει αρχίσει να φαίνεται πως η άμυνα κάτω από την ρακέτα έχει σκληρύνει αρκετά. Μιλάμε εξάλλου για δύο ψηλούς με τρομερή εμπειρία παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και πολύ γυμνασμένους, δίνοντας στοιχεία όπως δύναμη, σουτ άμυνα και κυριαρχία στα ριμπάουντ.

Καλή εικόνα είχαν και στα φιλικά στην Τουρκία και περιμένουμε με ενδιαφέρον τα συμπεράσματα από το τουρνουά της Κύπρου, για το οποίο αναχωρεί σήμερα ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι με 7 ξένους στο ρόστερ και χωρίς να έχουν όλοι δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, θα πέφτουν κορμιά προκειμένου ο καθένας από τους παίκτες να πείσει τον προπονητή τους ότι μπορεί να τους υπολογίζει.

Το σημαντικότερο είναι πως όλα λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του Ολυμπιακού και πως θα μπορέσει να επιτύχει τους στόχους του και φέτος.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση