Πιο κοντά από ποτέ

Πιο κοντά από ποτέ

Πιο κοντά από ποτέ στον Ολυμπιακό φαίνεται να είναι ο Τάιλερ Ντόρσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συλλέξαμε, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να ήρθαν επίσημα σε επαφή με τον Τάιλερ Ντόρσει της Μακάμπι. Ο  Ολυμπιακός τη σεζόν που μας πέρασε είχε μόνον ένα δημιουργό, τον Κώστα Σλόυκα και ρεζέρβα τον αρχηγό “Kill Bill”, ο οποίος αν και πλέον έχει μεγαλώσει, κάνει δυνατές εμφανίσεις. Δεν μπορεί όμως να δώσει στιγμές απείρου κάλλους, όπως πολλάκις μας έχει συνηθίσει στο παρελθόν.

Έτσι λοιπόν ο Κώστας Σλούκας δικαίως είναι επιβαρυμένος, αφού πλέον όλα κυριολεκτικά περνάνε από τα χέρια του. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λοιπόν, στοχεύει τη νέα σεζόν να έχει έναν καλό παρτενέρ δίπλα στον Κώστα Σλούκα. Ας δούμε όμως τι στοιχεία έχει ο Ντόρσει: Εκρηκτικός, δυνατός, γρήγορος, αθλητικός, σκόρερ, δημιουργός, έμπειρος (καθώς παίζει δύο χρόνια στην Euroleague) και καλός στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ο καταλληλότερος λοιπόν παρτενέρ για να πλαισιώσει τον “Σλούκι Λουκ”. Όσο για την απόκτησή του δεν είναι τίποτα σίγουρο μέχρι να τον δούμε με τα μάτια μας στο αεροδρόμιο και βέβαια να πέσουν επίσημα οι υπογραφές.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση