Πλησιάζει ο Ενταό

Πλησιάζει ο Ενταό

Πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Αλασάν Ενταό, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία που παρουσιάζουν σχεδόν τελειωμένη τη μεταγραφή του 24χρονου εξτρέμ της Καραγκουμρούκ στον Ολυμπιακό. Αναφέρουν ότι οι δύο σύλλογοι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και ότι με ένα ποσό της τάξης των 2 εκ.ευρώ, το deal μπορεί να κλείσει. Στον παίκτη ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει 4ετές συμβόλαιο.

Η διαφορά μεταξύ της προσφοράς που έχει κάνει ο Ολυμπιακός και των χρημάτων που ζητάει η Καραγκουμρούκ δεν είναι χαοτική, συν ότι ο Ενταό βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση να ντυθεί στα ερυθρόλευκα για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με την προοπτική συμμετοχής στο Champions League, συν ότι θα συναντήσει αρκετούς συμπατριώτες του στο λιμάνι οι οποίοι θα κάνουν σαφώς πιο εύκολη την προσαρμογή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος της Καραγκουμρούκ, Σουλεϊμάν Χουρμά, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Τουρκίας ανάφερε ότι ο Ενταό θα φύγει για το εξωτερικό, χωρίς να διευκρινίζει κάτι παραπάνω, με δεδομένο ότι υπάρχει ενδιαφέρον από γαλλικές και ισπανικές ομάδες:

“Νομίζω ότι ο Ενταό θα φύγει για το εξωτερικό. Είναι 24 χρονών και τρέχει πάνω από 13 χιλιόμετρα σε κάθε αγώνα και φέτος…έγραψε 11 γκολ και 10 ασίστ. Θα μπορούσε και 30 ασίστ αν είχαμε πιο σφιχτό κέντρο. Ο Ενταό, πάντως, δεν έχει προσφορά από ομάδα της Τουρκίας”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση