Προχωράει το πλάνο για τις β’ ομάδες

Προχωράει το πλάνο για τις β’ ομάδες

Δεκτές υπό προϋποθέσεις οι β’ ομάδες, το πήρε πάνω του ο Αυγενάκης.

Η Super League 2 ναι μεν δέχεται τη συμμετοχή των β’ ομάδων, αλλά μόνο αν αν ανέβουν στη δύο ομάδες στη Super League και ο τρίτος παίξει μπαράζ. Αυτή είναι μόνο μια από τις ενστάσεις της, καθώς υπάρχουν κι άλλες, με αποτέλεσμα να υπάρχει χάσμα με τη διοίκηση της Super League.

Θετική και η ΕΠΟ στη δημιουργία και συμμετοχή των β’ ομάδων στη δεύτερη κατηγορία, καλείται να αποφασίσει επί του αιτήματος της Super League για συμμετοχή 6 και όχι 4 που είναι τώρα β’ ομάδων στη δεύτερη κατηγορία.

Πήρε την κατάσταση στα χέρια του ο Λευτέρης Αυγενάκης για να μπορέσει να προχωρήσει το πλάνο των β΄ομάδων από τη νέα σεζόν. Κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή, εν όψει της σημερινής συζήτησης και ψήφισης του αθλητικού νομοσχεδίου, με σκοπό να συμμετέχουν στα play off οι β’ ομάδες, να συμμετέχουν στα διοικητικά της Super League 2 και να έχουν μερίδιο στα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Φυσικά οι β’ ομάδες δε θα έχουν δικαίωμα ανόδου στη μεγάλη κατηγορία και σε περίπτωση που υποβιβαστεί η α’ ομάδα, η β’ θα συμμετάσχει σε ερασιτεχνική κατηγορία με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχουν πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τους όρους συμμετοχής των β’ ομάδων και σύντομα θα έχουμε οριστικά νέα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση