Προετοιμασία μετ’εμποδίων

Προετοιμασία μετ’εμποδίων

Με αρκετούς απόντες θα ξεκινήσει η προετοιμασία της επόμενης σεζόν λόγω Εθνικών ομάδων.

Η σεζόν έχει σχεδόν τελειώσει και η μοναδική εκκρεμότητα είναι ο τελικός κυπέλλου. Λογικό είναι λοιπόν το τεχνικό τιμ να έχει στρέψει ήδη το βλέμμα στην επόμενη σεζόν, με πρώτο θέμα την προετοιμασία. Μια προετοιμασία που θα ξεκινήσει νωρίς λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού και μάλιστα μετ’εμποδίων, καθώς κλήθηκαν ήδη για φιλικά παιχνίδια με τις Εθνικές τους ομάδες οι Ελ Αραμπί, Ρέαμπτσιουκ, Ντρέγκερ, Κρίστινσον. Και δεν είναι μόνο αυτοί, καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν οι Έλληνες διεθνείς, όπως και οι Χασάν, Καμαρά, Σισέ.

Τα φιλικά θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσουν κάποιες μέρες από το πρώτο στάδιο προετοιμασίας (γύρω στις 15/6 πιθανότερη ημερομηνία), αφού μετά το τέλος των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με το εθνόσημο θα πάρουν και κάποιες μέρες άδειας όπως συνηθίζεται. Από τον ήδη ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης μεταξύ του τέλους της φετινής σεζόν και της έναρξης της προετοιμασίας, κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν ακόμα λιγότερο.

Θυμίζουμε βέβαια ότι υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες. Σεμέδο και Σα περιμένουν αν θα κληθούν στην Εθνική Πορτογαλίας για το Euro και μέσα στη σεζόν υπάρχει το Copa Africa, όπου και πάλι ο Πέδρο Μαρτίνς θα στερηθεί για αρκετό διάστημα τις υπηρεσίες παικτών όπως ο Χασάν και ο Ελ Αραμπί.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση