Προπονήσεις και δοκιμαστικά ταλέντων

Προπονήσεις και δοκιμαστικά ταλέντων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι προπονήσεις-δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών.

Με τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη να λειτουργεί ως πόλος έλξης για όλα τα παιδιά της Βορείου Ελλάδας που θέλουν να αγωνιστούν με τον δαφνοστεφανωμένο στο στήθος, οι προπονήσεις διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 7/6.
Τα παιδιά βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής Θεσσαλονίκης και προπονήθηκαν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, υπό το βλέμμα των ανθρώπων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, αντιπροσωπεία των οποίων βρέθηκε στην πόλη.
Τα δοκιμαστικά συνεχίστηκαν σήμερα στη βορειοδυτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην πόλη της Άρτας.
Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης τόνισε με δηλώσεις του:
“Η παραγωγική διαδικασία δε σταματά ποτέ στον Ολυμπιακό. Η διαδικασία στη Θεσσαλονίκη κύλησε εξαιρετικά, με την Ακαδημία να βρίσκεται σε κάθε πόλη της Ελλάδας, όπου θα πραγματοποιούνται προπονήσεις νέων ποδοσφαιριστών”.
Από την πλευρά του ο διευθυντής Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλης Νάνος, ανέφερε:
“Αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τη Διεύθυνση Σχολών η ανάδειξη και εξέλιξη της Σχολής Θεσσαλονίκης σε ποδοσφαιρικό κέντρο για τα νέα παιδιά της Μακεδονίας. Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε σε Άρτα και Καλαμάτα”.
Πέρα από το τμήμα σκάουτινγκ της Ακαδημίας, παρόντες στη διαδικασία είναι και ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο επικεφαλής τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο και ο προπονητής της Κ12, Γιάννης Αποστολάκης.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση