Πρωτοπόρος παντού ο Θρύλος

Πρωτοπόρος παντού ο Θρύλος

Έτοιμος ήδη ο Ολυμπιακός Β’ αν τελικά υλοποιηθεί η πρόταση που είναι στο τραπέζι.

Ο Ολυμπιακός καινοτομεί στα πάντα κι έχει ξεφύγει κατά πολύ από τα στενά ελληνικά δεδομένα χρόνια τώρα. Επί διοίκησης Βαγγέλη Μαρινάκη είχε πέσει για πρώτη φορά η ιδέα για δημιουργία πρωταθλήματος όπου θα συμμετέχουν οι β’ ομάδες αυτών που είναι στη Super League.

Ουσιαστικά η Super League 2 να απαρτίζεται από τις β’ όμάδες οι οποίες ναι μεν δε θα έχουν δικαίωμα ανόδου στην πρώτη κατηγορία, αλλά θα διευκολύνου τις πρώτες ομάδες να παρακολουθούν στενά τους παίκτες που δε βρίσκουν χώρο σε αυτήν.

Φανταστείτε τον Ολυμπιακό αντί να μοιράζει δεξιά-αριστερά δανεικούς που δεν υπολογίζονται άμεσα στην πρώτη ομάδα, να τους έχει στη β’ και μάλιστα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η πρόταση του Ολυμπιακού δεν είχε ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους αρμοδίους (για τους γνωστούς λόγους που δεν μπορεί να λάβει σάρκα και οστά ποτέ μια σοβαρή πρόταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο), όμως την επανέφερε εμπλέκοντας Κυβέρνηση, ΕΠΟ και Super League 2.

Πιστεύει τόσο πολύ την προοπτική αυτή ο Ολυμπιακός που θέλει να υλοποιηθεί από την επόμενη κιόλας σεζόν και το αποδεικνύει από το ότι ήδη δημιούργησε τη δική του β΄ομάδα! Το πήγε μάλιστα κι ένα βήμα παρακάτω, καθώς δήλωσε συμμετοχή στη Super League 2!

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση