Σαργκάνης στο thrilemou.gr: “Όνειρο να παίζεις στην ομάδα της καρδιάς σου”

Σαργκάνης στο thrilemou.gr: “Όνειρο να παίζεις στην ομάδα της καρδιάς σου”

Το Φάντομ, Νίκος Σαργκάνης σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο thrilemou.gr.

-Πώς έγινε η μεταγραφή σας στον Ολυμπιακό;

“Έπαιζα στην Καστοριά, είχαμε κάνει καλά παιχνίδια και γίναμε γνωστοί. Μετά από 3 χρόνια στην Καστοριά και την κατάκτηση του κυπέλλου, είχα ενημερώσει ότι θα φύγω για οικογενειακούς λόγους. Υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, αλλά μεσολάβησε ένα τηλέφωνο αν με ενδιαφέρει η προοπτική να πάω στον Ολυμπιακό. Και λέω “σοβαρολογείτε”; Έφυγα…κολυμπώντας από τη Σκιάθο και πήγα και υπέγραψα στον Ολυμπιακό”.

-Πώς βγήκε το παρατσούκλι Φάντομ;

“Βγήκε από ένα παιχνίδι με την Εθνική κόντρα στη Δανία, όταν ο προπονητής των αντιπάλων είπε στον Παναγούλια ότι εσύ ήρθες με ένα φάντομ, ενώ εμείς με φυσιολογικούς ανθρώπους”.

-Ποια ήταν η πιο μεγάλη σας στιγμή σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού”;

“Όταν γεννιέσαι Ολυμπιακός και καταλήγεις να παίζεις στην ομάδα της καρδιάς σου, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία γιατί η κάθε στιγμή είχε τη δική της αίγλη”.

-Πώς πήρατε την απόφαση της μεταγραφής από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό”;

“Είχαμε συμφωνήσει με τον Νταϊφά και τον Σάββα Θεοδωρίδη να μείνω στον Ολυμπιακό, κάποια στιγμή μου είπαν τελικά πρέπει να φύγεις. Δε θα πω περισσότερα. Έφυγα γιατί δε συμφώνησα με αυτά που γίνονταν τότε στον Ολυμπιακό. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είχα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό. Ίσα-ίσα”!

-Με τι ασχολείστε αυτόν τον καιρό;

“Είμαι σε μια ακαδημία τερματοφυλάκων στην οποία περνάνε καλά και τα παιδιά και οι γονείς και εγώ. Με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών δεν κάνουμε πρωταθλητισμό, κάνουμε αθλητισμό και φεύγουμε όλοι ευχαριστημένοι από το γήπεδο”.

-Πώς κρίνετε το έργο του Μαρτίνς που είναι περίπου 2,5 χρόνια στον Ολυμπιακό;

“Με βάση τα αποτελέσματα της δουλειάς του, τα έχει πάει περίφημα. Αυτό που βλέπω από τον Μαρτίνς με ικανοποιεί. Στον Ολυμπιακό επίσης γίνεται πολύ καλή δουλειά από τη διοίκηση. Και αν έχεις καλή διοίκηση, γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα, πετυχαίνεις πράγματα. Ακόμα, ο Ολυμπιακός λένε ότι έχει εισπράξει πολλά αλλά έχει δώσει και πολλά”.

-Πώς κρίνετε την απόκτηση του Παπασταθόπουλου από τον Ολυμπιακό;

“Τον Σωκράτη τον ξέρω προσωπικά από την Εθνική Ελπίδων. Αρνείται να χάσει, είναι μια ηγετική παρουσία, κάτι που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Έχω την αίσθηση ότι θα προσφέρει στην ομάδα.”

-Τι γνώμη έχετε για τον Έλληνα τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, τον Τζολάκη;

“Θέλει δουλειά, είναι πολύ καλός χαρακτήρας, έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Είναι νέος, για μένα είναι το μέλλον της Εθνικής αρκεί να συνεχίσει να δουλεύει όπως κάνει.”

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση