Σε αναμμένα κάρβουνα

Σε αναμμένα κάρβουνα

Έτσι είμαστε όλοι μέχρι να δούμε τις οριστικές εξελίξεις σε επίπεδο ρόστερ.

Τα είχαμε πει από τις εκπομπές μας “ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ” στο Lafamiglia Radio ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι περίεργο. Και το λέγαμε πριν ακόμα φύγει ο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος ορθώς έφυγε, έστω και καθυστερημένα και αυτό που έχει μείνει πίσω δεν αφήνει αισιοδοξία για το αύριο αν δε γίνουν τομές.

Το γιατί παρουσιάζεται έτσι η ομάδα το ξέρουν όσοι βρίσκονται εντός ΠΑΕ, αλλά το σίγουρο είναι ότι με βάση την εικόνα χρειάζονται θεαματικές αλλαγές. Να έρθουν παίκτες έτοιμοι να πάρουν φανέλα βασικού σπίτι τους και έστω ένας με προσωπικότητα, ένας παίκτης σημείο αναφοράς που θα τον φοβάται κάθε αντίπαλος. Και φυσικά να φύγουν άμεσα όσοι δεν υπολογίζονται ή έχουν πιάσει ταβάνι και δεν παίζουν με βάση τις ικανότητές τους ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για τις μεταγραφές. Άλλωστε το ρόστερ είναι ήδη υπεράριθμο…

Θετικό το πρώτο δείγμα του Κορμπεράν, ο οποίος ήδη άλλαξε τον τρόπο άμυνας στα στημένα (man to man αντί ζώνης), έζησε έντονα τον αγώνα με τη Σλόβαν και έριξε στο παιχνίδι, έστω και ως αλλαγές, ποδοσφαιριστές με ποιότητα που άλλαξαν την εικόνα του Ολυμπιακού. Φυσικά θα κριθεί στην πορεία.

Και επειδή το κλίμα στον κόσμο είναι ήδη τεταμένο, συνιστώ ψυχραιμία, υπομονή και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που δουλεύουν για το καλό του συλλόγου. Το να τα βάζουμε κατά παντός υπευθύνου ή να τσακωνόμαστε μεταξύ μας είναι ανώφελο και λάθος. Η ομάδα θέλει στήριξη σε πρώτη φάση για να μπει στους ομίλους.

Πάμε γερά, πάμε Ολυμπιακά!

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση