Σε καλό δρόμο του Τικίνιο

Σε καλό δρόμο του Τικίνιο

Αισιοδοξία υπάρχει στον Ολυμπιακό ότι θα πει το πολυπόθητο “ναι” ο Τικίνιο.

Είναι ο νούμερο ένα στόχος στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του επιθετικού. Μαρτίνς και Τικίνιο γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία στην Γκιμαράες και αυτό ίσως παίξει το ρόλο του στο τέλος της ημέρας.

Ο Βραζιλιάνος έχει μείνει ελεύθερος από την κινέζικη Τιανζίν και εξετάζει με ηρεμία τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για να καταλήξει σε αυτήν που θεωρεί ο ίδιος καλύτερη για το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εδώ και καιρό την κίνησή του και αναμένει απάντηση, η οποία λογικά δε θα αργήσει.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η υπόθεση Τικίνιο είναι σε καλό δρόμο. Οι επαφές είναι προχωρημένες και ο παίκτης μόνο αδιάφορος δεν είναι στην προοπτική να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Βραζιλιάνος προορίζεται για δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Ελ Αραμπί και έχει χαρακτηριστικά που θα λύσουν τα χέρια του Μαρτίνς στην περαιτέρω απελευθέρωση του Μαροκινού πάνω στο χορτάρι. Να σημειωθεί ότι ο Τικίνιο έχει πετύχει 91 γκολ σε 218 συμμετοχές στην καριέρα του και έχει φορέσει τη φανέλα της Πόρτο.

Εν αναμονή λοιπόν των οριστικών εξελίξεων…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση