Σεμινάριο για την ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Σεμινάριο για την ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου

Ακόμια μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από το δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού!

Πρόσφατα έλαβε χώρα ιντερνετικό σεμινάριο διεθνούς χαρακτήρα σχετικά με την ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και το πρόσφατο εγχείρημα της European Super League.

Με το σεμινάριο νούμερο 15, με καλεσμένο τον διεθνούς φήμης καθηγητή του τμήματος Αθλητικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Λοζάνης Dr. Philippe Vonnard, το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού πρωτοπορεί ξανά!

Ένα σεμινάριο με διεθνή αλλά και επίκαιρο χαρακτήρα, αφού πραγματοποιήθηκε από τον Dr. Vonnard. Μια αναλυτική χαρτογράφηση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου σε οργανωτικό επίπεδο από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι και τις μέρες μας, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στον αντίκτυπο του πρόσφατου εγχειρήματος της European Super League.

«Την Ιστορία που καλό είναι να τη θυμόμαστε να τη μελετάμε για να μπορούμε να εξελιχτούμε» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο τελευταίο του βιβλίο «Creating a United Europe of football, return to the UEFA’s early years» ο Philippe Vonnard.

Το σεμινάριο παρακολούθησε πλήθος σχολών του Ολυμπιακού από Ελλάδα και εξωτερικό ενώ παρόντες ήταν και αρκετοί εξωτερικοί συνεργάτες από όλον τον κόσμο. Παρόντος του διευθυντή δικτύου σχολών κ. Βασίλη Νάνου, των συνεργατών του Έλσας Πιτσάκη, Χρήστου Σολωμού και Νίκου Σπίνου και της Στέλλας Σαμουηλίδου, στελέχους της πρώτης ομάδας.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση