Σήκωσαν μανίκια

Σήκωσαν μανίκια

Μίτσελ και συνεργάτες έπιασαν δουλειά. Ρεπορτάζ από την πρώτη στο Ρέντη.

Η εποχή Μίτσελ ξεκίνησε και επίσημα από χθες. Το μενού είχε πρώτα την παρουσίαση προπονητή και συνεργατών και στη συνέχεια προπόνηση. Στη συνέντευξη Τύπου, μέσω Βαγγέλη Μαρινάκη, υπήρξε ενημέρωση για την αναβάθμιση του Ζοσέ Ανιγκό (τεχνικός διευθυντής εκτός από διευθυντής των ακαδημιών) και τη συνέχιση της συνεργασίας με Καρεμπέ και Αβραάμ στα πόστα που ήδη κατείχαν. Μέσα από το ρεπορτάζ βγήκε και το επιτελείο του Μίτσελ στο αγωνιστικό τμήμα.

Βασικός βοηθός του θα είναι ο Χουάν Κάρλος Μπαντιά, με τον οποίο συνεργάζονται χρόνια σε όλες τις ομάδες. Ο Μπαντιά είναι ουσιαστικά προπονητής και θα αποτελεί το δεξί χέρι του Μίτσελ. Στο πλευρό του θα είναι και ο γιος του Αντριάν ο οποίος σταμάτησε σχετικά νωρίς το ποδόσφαιρο. Γυμναστής θα είναι ο Κίκε Σανθ, με πέρασμα στον Ολυμπιακό επί Όσκαρ Γκαρσία.

Στα αγωνιστικά, όπως προαναφέραμε, πραγματοποιήθηκε η πρώτη γνωριμία και προπόνηση στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Μίτσελ με σκοπό την ολική επαναφορά του Ολυμπιακού στο δρόμο των επιτυχιών και του καλού ποδοσφαίρου. Δεν έλειψαν τα τετ-α-τετ και φυσικά άπαντες θέλουν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του νέου προπονητή. Μην ξεχνάμε ότι στη διακοπή ο Μίτσελ δε θα έχει 13 διεθνείς.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση