Στα άκρα για ακραίους

Στα άκρα για ακραίους

Ποιοι εξτρέμ αποτελούν αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό.

Στη χθεσινή μας ραδιοφωνική εκπομπή ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στην εφημερίδα “ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ” Αλέξης Βιρβίλης ρωτήθηκε και ανέφερε κάποια ονόματα εξτρέμ που δεδομένα εξετάζονται από τους Πειραιώτες.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Εντμίλσον Τζούνιορ της Αλ Ντουχαΐλ είναι και πάλι στο προσκήνιο. Πιο αναλυτικά, o Εντμίλσον Τζούνιορ Πάουλο Ντα Σίλβα όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι 27 χρονών, έχει γεννηθεί στο Βέλγιο και είναι Βραζιλιάνος. Μια περίπτωση που είχε απασχολήσει και πέρσι τον Ολυμπιακό, όμως μόνο εύκολη δεν είναι. Έχει πολύ υψηλές ετήσιες απολαβές και συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το 2024. Γι’αυτό άλλωστε δεν έγινε κάτι και πέρσι. Αν θα μπορούσε να γίνει κάτι με τον συγκεκριμένο παίκτη, ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί την επιθυμία του να γυρίσει στην Ευρώπη.

Δεν “καίγεται” να φύγει από το Κατάρ, όμως υπάρχει συμφωνία κυρίων ότι αν υπάρξει ενδιαφέρουσα πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, δε θα του σταθούν εμπόδιο. Ο Εντμίλσον Τζούνιορ έχει θητεύσει κατά το παρελθόν στο βέλγικο πρωτάθλημα (Σταντάρ Λιέγης, Σεντ Τρούιντεν).

Ο Ρεμί Καμπελά συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό και είναι ενήμερος για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον. Όσο δεν κλείνει σε κάποια ομάδα, θα υπάρχει στην ερυθρόλευκη λίστα. Γαλλικά δημοσιεύματα ήρθαν να περιπλέξουν την κατάσταση. Ο πρώην εξτρέμ της Κράσνονταρ πήγε με μικρής διάρκειας συμβόλαιο στη Μονπελιέ και συγκεκριμένα μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η Μονπελιέ ανακοίνωσε τους 5 παίκτες των οποίων δεν πρόκειται να τους ανανεώσει τα συμβόλαια και σε αυτούς δεν αναφέρφθηκε το όνομα του Καμπελά. Ο ίδιος ο παίκτης έχει πει ότι δε θα έλεγε όχι σε παραμονή στη Μονπελιέ, αλλά δεν κλείνει πόρτες και σε πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις, ιδανικά από ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Champions League. Ενώ είναι θολό το τοπίο, την περίπτωση Καμπελά πρέπει να την έχουμε στο μυαλό μας.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση