Στα πόδια του

Στα πόδια του

“Σφάζονται” στα πόδια του Φορτούνη και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Εκτός από τη Μπεσίκτας θέλει και η Γαλατά τον Φορτούνη και είναι λογικό. Ο Κώστας είναι ένας παίχτης Έλληνας ο οποίος είναι ελάχιστα τα ματς που θα μπει και δε θα κάνει “ζημιά”. Είτε ασίστ θα βγάλει, είτε γκολ, είτε θα μεταφέρει την μπάλα και θα δίνει λύσεις μεσοεπιθετικά για να ξεδιπλωθεί η ομάδα, αυτούς τους παίχτες και Έλληνες δεν τους βρίσκεις εύκολα στην αγορά.

Οι πληροφορίες από την Τουρκία για τον Φορτούνη έρχονται διαρκώς και μιλούν με βεβαιότητα για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας (πρωταθλήτριας Τουρκίας), αλλά στο παιχνίδι πρόσφατα μπήκε και η Γαλατά. Μάλιστα συνεχίζουν να διαρρέουν πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού εξετάζει για τα καλά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Η Γαλατασαράϊ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει και αυτή στη λίστα της τον έμπειρο αρχηγό του Ολυμπιακού. Βέβαια για να προχωρήσει το οτιδήποτε θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός.

Μία πραγματικότητα που ισχύει είναι πως ο Φορτούνης θα ήθελε να παίζει περισσότερο-όπως είναι το λογικό-και εκτός των άλλων ο τρόπος με τον οποίο αγωνιζόταν ο Ολυμπιακός τους τελευταίους δύο μήνες, με 3-4-3, τον άφηνε εκτός των βασικών πλάνων. Από εκεί και πέρα όμως έχει τη σημασία του τι θα θέλει και τι θα ζητήσει σε περίπτωση χειροπιαστών προτάσεων και ο Ολυμπιακός μαζί του.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αυτό το άρθρο έχει ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση