Στην πίεση

Στην πίεση

Πολύ δυνατό το ξεκίνημα της προετοιμασίας με απόφαση Μαρτίνεθ.

Μπορεί να μην υπάρχει απαρτία στο Ρέντη, όμως αυτό ουδόλως προβλημάτισε τον Μαρτίνεθ και τους συνεργάτες του οι οποίοι έβγαλαν ένα σούπερ απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας ξεκίνησε σήμερα και ο Ισπανός ανακοίνωσε στους 23 παίκτες (18 από την πρώτη ομάδα+5 από τις Ακαδημίες) ότι θα γίνουν προπονήσεις μέχρι το Σάββατο και μάλιστα οι τέσσερις από αυτές θα είναι διπλές.

Στα μεταγραφικά τώρα, η περίπτωση Ντε Φρούτος συνεχίζει να είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Πέρσι η Λεβάντε είχε ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα από τους ερυθρόλευκους και για να γίνει κάτι θα πρέπει πρώτον να επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον και δεύτερον να επικρατήσει λογική στις απαιτήσεις της από τη στιγμή που δεν ανέβηκε στην Primera.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Τέτε Μορέντε βάζει τον Ολυμπιακό σημερινό δημοσίευμα της AS. O 26χρονος Ισπανός ανήκει στην Έλτσε που υποβιβάστηκε, έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και ενδιαφέρον έχουν ήδη εκδηλώσει η Γρανάδα, η Λας Πάλμας και η Θέλτα.

Οι Ισπανοί εμπλέκουν τον Ολυμπιακό λόγω του περσινού ενδιαφέροντος της Εσπανιόλ του Μαρτίνεθ και της Μπέτις του Κορδόν.

Πραγματικό ενδιαφέρον υπάρχει για τον Νταρντέρ της Εσπανιόλ και τον Μπάρτρα της Τράμπζονσπορ. Για τον πρώτο έχετε ενημερωθεί έγκυρα και έγκαιρα από το Thrilemou.gr ότι είναι δύσκολη περίπτωση και ενδιαφέρει τη μισή Primera Division. Ο Μπάρτρα δεν περνάει καλά στην Τραπεζούντα και ψάχνεται να φύγει. Την ψάχνει για Ισπανία, όμως ο Ολυμπιακός θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του έχοντας ως σύμμαχο τη γνωριμία του με τον Κορδόν στην Μπέτις.

Για τον Πολ Ακουόκου της Μπέτις επίσης τα δεδομένα δεν είναι ξεκάθαρα. Δημοσίευμα της Estadio Deportivo ισχυρίζεται ότι ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για τον 25χρονο αμυντικό μέσο από την Ακτή Ελεφαντοστού χωρίς να ξεκαθαρίζεται αν αφορά δανεισμό ή αγορά (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024), ούτε καν αν υπολογίζεται από την Μπέτις.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση