Στον αφρό ο Βρουσάϊ

Στον αφρό ο Βρουσάϊ

Του έχω αδυναμία, αλλά και ποιοτικά αξίζει να πάρει ευκαιρίες.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει το όνομα στη φανέλα, αλλά η προσφορά πάνω στο χορτάρι. Και εννοώ ότι κάθε παίκτης που φοράει την ερυθρόλευκη πρέπει να παίρνει όσες ευκαιρίες του αξίζουν με βάση τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του και το τι μας έχει δείξει στους αγώνες.

Ο Μάριος Βρουσάϊ είναι ένα παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλόγου, πήγε στην Ολλανδία και γύρισε πιο ώριμος ποδοσφαιρικά.

Μπορεί να έπρεπε να τον βοηθήσουν οι συγκυρίες για να βρει θέση στην 11άδα, όμως έδειξε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ότι έχει στοιχεία που δεν είχαν οι υπόλοιποι εξτρέμ του Ολυμπιακού. Είναι μπουκαδόρος, έχει ποδοσφαιρικό θράσος, επιτίθεται κατά μέτωπο κι έχει το γκολ-παρά το ότι δεν πέτυχε πολλά.

Πάνω που είχε “απογειώσει” την απόδοσή του, τραυματίστηκε και έχασε έδαφος. Ο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός, ίσως και δύο εξτρέμ.

Όσοι και να έρθουν, για μένα ο Βρουσάϊ πρέπει να μείνει στον αφρό. Να πάρει ευκαιρίες, αρκετό χρόνο συμμετοχής και όχι να εξαφανιστεί ή να μπαίνει αλλαγή για λίγα λεπτά σε τελειωμένα ματς.

Έχει απίστευτα περιθώρια βελτίωσης και δε θα μου έκανε εντύπωση να πάρει μεταγραφή με σεβαστό ποσό τα επόμενα χρόνια.

Και βέβαια στην εξίσωση βάζω τη δήλωση Μαρτίνς όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό ότι θέλει να προχωρήσει και το πλάνο ελληνοποίησης. Όπως και όσο στηρίχθηκε λοιπόν ο Μασούρας, αυτό θέλω να δω και με τον Βρουσάϊ.

Βεβαίως ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και ζει τον κάθε παίκτη στις προπονήσεις. Η δική μου κρίση βασίζεται σε αυτά που μας έχει δείξει ο Μάριος.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση