Συνεχίζονται οι δράσεις Σχολών και Ακαδημίας

Συνεχίζονται οι δράσεις Σχολών και Ακαδημίας

Αποδεικνύεται με κάθε ευκαιρία ότι κινούνται σε ευρωπαϊκά πρότυπα!

Συνεχίζεται η δράση του Ολυμπιακού στα σχολεία του Πειραιά με τα παιδιά να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο όπως παλιά. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το Alana Project πραγματοποιήθηκε σε διαφορετικά σχολεία του Πειραιά, με την πρωτοβουλία να “τρέχει” υπό την Ακαδημία και τις Σχολές του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Ο.Π.Α.Ν.

Τις προηγούμενες μέρες τα παιδιά βρέθηκαν στο 13ο Γυμνάσιο και στο 28ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά αντίστοιχα, όπου απόλαυσαν το παιχνίδι στην πιο αγνή του μορφή. Διάλεξαν συμπαίκτες με “πέτρα-μολύβι-ψαλίδι-χαρτί”, έστησαν τις σχολικές τους τσάντες αντί δοκαριών και το ευχαριστήθηκαν με όλη τους την ψυχή!

Επίσκεψη στο Ρέντη

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καναδά, Nick Bontis βρέθηκε χθες στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, όπου ξεναγήθηκε από το διευθυντή Δικτύου Χχολών, Βασίλη Νάνο και τους συνεργάτες του, Νίκο Σπίνο και Χρήστο Σολωμό, δηλώνοντας ενθουσιασμένος με τις εγκαταστάσεις.

Ο Nick Bontis έτυχε θερμού καλωσορίσματος και από τον υπεύθυνο ακαδημιών του Ολυμπιακού, Αντώνη Νικοπολίδη καθώς και από τον Τεχνικό διευθυντή της ακαδημίας, Θοδωρή Ελευθεριάδη.

Στο επίκεντρο οι σχολές του Θρύλου στον Καναδά (Τορόντο και Κίτσενερ), ενώ συζητήθηκε εκτενώς το θέμα του γυναικείου ποδοσφαίρου, αλλά και ζητήματα που αφορούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 που θα διοργανωθεί σε τρεις χώρες, μεταξύ αυτών και στον Καναδά.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση