Τα μυστικά της οικογένειας

Τα μυστικά της οικογένειας

Τα μυστικά που δε λέγονται αλλά βλέπονται ευτυχώς για κάποιους, δυστυχώς για κάποιους άλλους.

Αυτό που κατάφερε η κεφαλή της οικογένειας εν ονόματι Μπαρτζώκας φέτος είναι κάτι το φοβερό. Προσωπικά εγώ χάρηκα, είχε φάει πολύ λάσπη, δεν πιστέψαν σε αυτόν και πέσανε να τον φάνε με την πρώτη ήττα που έκανε.

Δεν το έβαλε κάτω και δεν τον πήρε από κάτω, αντιθέτως πήγε την ομάδα εξαντλημένη-καθώς 2 φορές οι παίχτες οι περισσότεροι είχαν τον κορονοιό-Final-4 και έκανε και στην Ελλάδα double που 6 χρόνια δεν μπόρεσε κανένας να κάνει.

Και το σημαντικότερο ξέρετε ποιο ήταν; Ότι “πάντρεψε” τους παίχτες μεταξύ τους και έκανε τη 12άδα οικογένεια. Και αυτό μπορείτε να το δείτε εύκολα.

Κάποιοι μπορεί να μην καταλαβαίνουν τι γράφω και δικαίως γι’ αυτό θα φέρω και ένα μικρό παράδειγμα.

Κάποια βραδιά λοιπόν σε ένα ματς που μπορεί ο Σλούκας για παράδειγμα να μην ήταν στην μέρα του θα ήταν κάποιος άλλος. Άλλη μέρα δε θα τράβαγε ο Βενζέκοφ θα ήταν κάποιος άλλος για να τον καλύψει και πάει λέγοντας.

Ήταν όλοι ένας για όλους και όλοι για έναν πραγματικά. Και κανείς δε θα ξεχάσει τις αγκαλιές που κάνουν οι παίχτες μέσα στη φυσούνα πριν βγουν για τον αγώνα και αυτό δείχνει περίτρανα ότι είναι όλοι οι παίχτες ένα.

Και εν τέλει τόσο που το έχω ψάξει αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού συγκεκριμένα. Είναι και τα βαριά συμβόλαια, αλλά αν δεν έχεις αυτό το “όλοι μαζί στην ομάδα” δεν έχεις τίποτα. Το μόνο που πρέπει να γίνει είναι οι 2 με 3 προσθήκες που θα κάνει ο Ολυμπιακός να ενταχθούν γρήγορα και αυτοί στην οικογένεια που λέγεται ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει όταν έχεις και θα έχεις στο τιμόνι τον Μπαρτζώκα που ανανεώνει το συμβόλαιο από μέρα σε μέρα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση