Τέλος ο Μπελχαντά

Τέλος ο Μπελχαντά

Πρόταση σοκ για Μπελχαντά 15.000.000 € για 3 χρόνια “χρυσό” συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει τον Γιουνές Μπελχαντά. Οι δυο πλευρές είχαν άριστη επικοινωνία, όμως η Αλ Χιλάλ κατέθεσε μια «τρελή» πρόταση και άλλαξε τα δεδομένα. Όλα δείχνουν ότι ο Μαροκινός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, υπογράφοντας «χρυσό» συμβόλαιο.

Ο Γιουνές Μπελχαντά αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, άλλα είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του σε ένα «χρυσό» πραγματικά συμβόλαιο που του προσφέρει η Αλ Χιλάλ, το οποίο θα του αποφέρει σε βάθος τριετίας το ποσό των 15.000.000 €.

Οι συζητήσεις του με την Αλ Χιλάλ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην Τουρκία, είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Οι δυο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα σχεδόν και απομένει το τυπικό σκέλος για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, με τον Μαροκινό διεθνή να παίρνει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια των τελευταίων ετών στη Σαουδική Αραβία.

Υ.Γ: Άρα που καταλήγουμε; Ότι και να έπαιρνες τον παίχτη με ένα τέτοιο συμβόλαιο πάλι θα σου έφευγε. Είναι κάποιοι που δεν τους νοιάζουν οι ομάδες ή το να παίξουν Ευρώπη, αλλά μόνο τα λεφτά…Μακριά.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση