Θέλει κόσμο στα γήπεδα

Θέλει κόσμο στα γήπεδα

Βγαίνει μπροστά η διοργανώτρια αρχή, θετική η Πολιτεία και η επιστροφή μας στις κερκίδες πλησιάζει…

Σε πολλές χώρες ο κόσμος έχει επιστρέψει, έστω και ποσοστιαία και με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά στην Ελλάδα ακόμα γίνονται διαβουλεύσεις. Βλέπουμε τι γίνεται στο Euro (σε 11 διαφορετικές χώρες μάλιστα), μάθατε πρόσφατα μέσα από το thrilemou.gr τη σπουδαία απόφαση της UEFA για τα προκριματικά.

Για να επιστρέψουμε στα εγχώρια δεδομένα, όπως αναφέραμε και πριν υπάρχουν σκέψεις, διαβουλεύσεις, καμία όμως απόφαση για το τι θα ισχύσει για το πρωτάθλημα της Super League που αρχίζει στις 21/8. Η τελευταία εξέλιξη αφορά την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να στείλει επιστολή προς όλους τους αρμόδιους φορείς με την οποία θα ζητήσει την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Ιδού η ανακοίνωση της Super League:

Εξουσιοδοτήθηκε ομόφωνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. όπως προχωρήσει στη σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. με θέμα την έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League 1 Interwetten (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2021 – 22. Αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί επιστολή προς τους αρμόδιους φορείς, σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League.

 

Η Πολιτεία όχι απλά είναι θετική, αλλά δια στόματος Λευτέρη Αυγενάκη μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή στα γήπεδα, κάτι που ουσιαστικά προανήγγειλε ο ίδιος μέσω twitter:

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση