Θέλει Ολυμπιακό και το δείχνει

Θέλει Ολυμπιακό και το δείχνει

Θέλει να πιάσει λιμάνι και πιέζει καταστάσεις για να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν σχετικά με τις προσπάθειες του Ολυμπιακού να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Κώστα Μανωλά. Στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Corriere del Mezzogiorno αναφέρει ότι ο διεθνής στόπερ πιέζει για να βρεθεί λύση να έρθει στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός ότι υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ όσων ζητάει η Νάπολι και όσα προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι. Μέχρι και από την παρουσίαση της νέας φανέλας των παρτενοπέι έλειψε!

Ιδού τι αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας:

“Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές, η ελληνική ομάδα προσπαθεί να πείσει τη Νάπολι, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσουν τον Μανωλά να αποχωρήσει. Ο Κώστας θέλει να επιστρέψει σπίτι του και πιέζει για τη μεταγραφή, αλλά οι έως τώρα προτάσεις δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις (της διοίκησης της Νάπολι)”.

Άλλο ιταλικό Μέσο (IL Matino) ισχυρίζεται ότι ο Ολυμπιακός δίνει 10 εκ.ευρώ, η Νάπολι ζητάει τα διπλάσια και ότι υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη για 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,8 εκ.ευρώ. Η Corriere dello Sport βάζει στο τραπέζι και σενάριο για δανεισμό του Μανωλά με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση