Θέλει ψυχή και τόλμη

Θέλει ψυχή και τόλμη

Και ο τολμών νικά αδιαπραγμάτευτα, και αυτός είναι ο τολμηρός.

Κανένας άλλος από τα τηλεφωνήματα που έκανε η διοίκηση δεν το επιχείρησε, δεν το είχαν δεν παίρνουνε τέτοιο ρίσκο, την αγαπάει την ομάδα ο συγκεκριμένος και το έδειξε με την απόφαση του και να ξέρετε κάτι, ήταν ο μοναδικός ποιος άλλος να ερχότανε; Να ξέρετε παιδιά για να μην κράζετε, όταν χτυπάς 3 πόρτες και είναι κλειστές έως ταμπουρωμένες αυτό λέγετε ότι είσαι ευθυνόφοβος.

Τέτοιο προπονητή λοιπόν δεν θέλει κανένας Ολυμπιακός, όταν ο Γάλλος θέλει 3ετές συμβόλαιο κλειστό και ο Ολυμπιακός του έδινε 2+1, τότε θα έρθει αυτός που αγαπάει την ομάδα που περιμένει πως και πως το τηλέφωνο του να χτυπήσει και να είναι από την διοίκηση, αυτός που θα τολμήσει, αυτός που θα πάρει την ευθύνη και ας ακούσει τις γκρίνιες, αυτός τέλος που δεν φοβάται και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του να παραλάβει στα χέρια του την καμένη γη και να την κάνει ομάδα. Αυτός που έχει με τον Ολυμπιακό τις μεγαλύτερες νίκες στο CHL.

Θεωρούσα βέβαιο ότι θα έρθει ο Μίτσελ με το που άκουσα ότι έφυγε ο Κορμπεράν, σαν προσωπικότητα λοιπόν είναι διαχειριστής και κατ’ εμέ ο ιδανικός για τον Ολυμπιακό την συγκεκριμένη στιγμή.

Την συγκεκριμένη λοιπόν στιγμή που έχουν έρθει τα πάνω κάτω τα θετικά είναι πολύ καλύτερα από τα αρνητικά, αυτό το ρόστερ δεν χρειάζεται προπονητή για να πάρει πρωτάθλημα στην Ελλάδα, εάν του βάλουν και έναν καλό βοηθό τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα και τέλος ο Ολυμπιακός έναν διαχειριστή θέλει μια προσωπικότητα ισχυρή όπως είπαμε και πριν και ένας τέτοιος προπονητής είναι ο Μίτσελ που ξέρει τον Ολυμπιακό.

Σταματήστε την γκρίνια, μην κάνουμε κακό στην ομάδα πριν ακόμα δούμε μην είμαστε μίζεροι, είμαστε Ολυμπιακοί… Κανείς δεν ξέρει αν ο Ολυμπιακός του Μίτσελ πάει καλά και περάσει στην Ευρώπη και πάρει φέτος το double γι’ αυτό παιδιά μην προτρέχουμε.

Καλώς ήρθες και πάλι coach Μίτσελ…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση