Τι “καίει” τον Ολυμπιακό στο ρόστερ

Τι “καίει” τον Ολυμπιακό στο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί κι άλλες προσθήκες.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει τελειοποιηθεί και θα χρειαστεί ενισχύσεις με νέα μεταγραφικά αποκτήματα, είτε είναι από το πάνω ράφι, είτε ο Ολυμπιακός στοχεύσει σε πιο άγνωστους παίχτες, διότι έχει δείξει δείγματα ότι το επιτελείο έχει “μάτι”.

Πρέπει να βάλει ο Ολυμπιακός στο μυαλό του και τις ατυχίες του πριν καν αρχίσει η νέα σεζόν, όπως τραυματισμοί Φορτούνη και Τικίνο Σοάρες.

Πώς πρέπει όμως να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός τη νέα χρονιά για να είναι έτοιμος σε Ελλάδα και Ευρώπη και πόσες προσθήκες χρειάζεται;

Πιο αναλυτικά:

Το πρώτο σκέλος είναι αυτό του τερματοφύλακα που θα καλύψει τον Σα που θα φύγει για τη Γουλβς σύντομα.

Ο πήχης έχει τεθεί ψηλά, αφού τα ονόματα που έχουν τεθεί στο τραπέζι και ακούγονται αν μη τι άλλο είναι μεγάλα, όπως οι Αρεόλα, Μπιζότ, Βάτσλικ.

Το δεύτερο σκέλος είναι αυτό του ακραίου μπακ. Ο Χολέμπας έχει φύγει και ο Ρέαμπτσιουκ δεν πείθει πλέον από τα φιλικά του Ολυμπιακού. Οπότε αν δε φανεί χρήσιμος, η ομάδα θα πρέπει να πάει για μεταγραφή βασικού μπακ.

Άρα η προτεραιότητα είναι στη θέση του αριστερού μπακ και εκεί ψηλά στη λίστα παίζει δυνατά ο παίχτης της Σταντάρ Λιέγης, Γκαβορί.

Μετά πάμε στα χαφ. Αποκτήθηκε ο Κουντέ σαν αντί-Καμαρά, πέρα όμως από αυτόν θα πρέπει να αποκτηθεί κι άλλος μέσος διότι ο Πέπε και ο Τιάγκο Σίλβα είναι, όπως φαίνεται, πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Και τέλος εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί, κατά τη γνώμη μου, έναν βασικό ακραίο επιθετικό με καλά στοιχεία και ευκολία στο σκοράρισμα και άλλον έναν εξτρέμ ο οποίος θα είναι εφεδρική λύση είτε για τραυματισμούς είτε για ξεκούραση ακραίων που σίγουρα θα προκύψουν τη νέα χρονιά.

Η ομάδα λοιπόν, κατά την άποψή μου, θα χρειαστεί 5 προσθήκες, μπορεί και 6 αν θα φύγει κάποιος από τα στόπερ ή δεν ικανοποιήσει ο Λαλά για τη θέση του δεξιού μπακ.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση