Τίποτα δεν τις σταματά

Τίποτα δεν τις σταματά

Νίκη και στο δεύτερο τελικό πρωταθλήματος για τα κορίτσια του Ολυμπιακού.

Μια νίκη μακριά από το 12ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους τα κορίτσια πόλο του Ολυμπιακού μετά το 9-11 στο Λαιμό επί της Βουλιαγμένης. Μουδιασμένο το ξεκίνημα για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης που βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ διαφορά στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τις ερυθρόλευκες να κυνηγάνε στο σκορ και να μην μπορούν να πάρουν προβάδισμα.

Με ένα γρήγορο γκολ, ο Ολυμπιακός έφερε το παιχνίδι στα ίσα και με παίκτη παραπάνω πέρασε μπροστά με 7-8 στα μισά της τρίτης περιόδου. Στην τελευταία περίοδο πάτησαν γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Επόμενος αγώνας την προσεχή Κυριακή (18:30) στο Παπαστράτειο, όπου με νίκη θα πανηγυρίσουν το τρεμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-4, 1-3, 1-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ξενάκη, Νίνου 3, Πάτρα Μ.2, Κώτσια 2, Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα, Πάτρα Ειρ., Καλογεροπούλου, Σάντα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Αβραμίδου 2 , Σιούτη 1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Βασ.3, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1 , Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά, Δουρέκα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση