Το κυνηγάει μέχρι τέλους

Το κυνηγάει μέχρι τέλους

Όλες οι εξελίξεις για την τύχη του πρώτου τελικού και την υπόθεση Χατζηνικολάου.

Τι κι αν είχε αδιάσειστα στοιχεία (φύλλο αγώνα, φωτογραφίες, βίντεο) για να αποδείξει την ορθότητα των ισχυρισμών του ο Ολυμπιακός; Το Δευτεροβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΚΕΔ αποφάσισε να απορρίψει την ένσταση και να γίνει εκ του μηδενός ο πρώτος τελικός με τον Παναθηναϊκό. Προτίμησαν αυτή την απόφαση αντί να παιχθεί παράταση. Ο αγώνας θα γίνει μάλιστα με άλλη διαιτητική τριάδα.

Παρ΄όλα αυτά ο Ολυμπιακός δεν το αφήνει έτσι και προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ για την απόρριψη της ένστασής του από την ΚΕΔ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπόθεση του πρώτου τελικού έχει κι άλλα επεισόδια και να δούμε τελικά αν και πότε θα ολοκληρωθεί η σειρά, με δεδομένο ότι υπάρχει και το Ευρωμπάσκετ των γυναικών που αρχίζει 17/6.

Προσφυγή για Χατζηνικολάου

Ένα ακόμα επεισόδιο που αφορά τον περιβόητο πρώτο τελικό έχει να κάνει με το δελτίο της Όλγας Χατζηνικολάου του Παναθηναϊκού. Η πλευρά του Ολυμπιακού έκανε ένσταση, αμφισβητώντας τη νομιμότητα της διαδικασίας και απευθύνθηκε σε WADA και CAS. Επίσης, έκανε αίτημα προς τον ΕΟΚΑΝ ζητώντας αντίγραφα του φακέλου της απόφασης, τα πρακτικά του Δ.Σ. του ΕΣΚΑΝ, τις εισηγήσεις των νομικών και την έκθεση της πραγματογνωμοσύνης του ιατροδικαστή. Πρακτικά ο Ολυμπακός υποστηρίζει ότι δεν έχει συμπληρωθεί η 4ετία από την τιμωρία της Χατζηνικολάου για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Η απόφαση είχε εκδοθεί από WADA και CAS στις 31 Μαΐου 2018.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αυτό το άρθρο έχει 2 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση