Αγκιμπού Καμαρά: Το μαύρο διαμάντι

Αγκιμπού Καμαρά: Το μαύρο διαμάντι

Φλέβα χρυσού έχει χτυπήσει ο Ολυμπιακός αν δείξει αυτά που μπορεί.

Είναι μόλις 20 χρονών και το μέλλον είναι μπροστά του. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι θετικά και στο χέρι του είναι να δουλέψει σκληρά για να κάνει ωραία πράγματα με την ερυθρόλευκη. Ο Αγκιμπού Καμαρά μπορεί να παίξει πίσω από τον επιθετικό, επιτελικός στην τριάδα των χαφ και αριστερός εξτρέμ.

Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παραπάνω από μία θέσεις. Από εκεί και πέρα έχει το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του, χωρίς να είναι απείθαρχος τακτικά.

Σίγουρα θα χρειαστεί βελτίωση στην τελική πάσα και στα τελειώματα. Στα συν του ότι προσαρμόζεται στο εκάστοτε σύστημα και απαιτήσεις του προπονητή. Είναι πρόθυμος να μάθει και να εξελιχθεί. Βάζει πάνω απ’όλα την ομάδα και όχι την ατομική του διάκριση.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις συστάσεις που τον συνοδεύουν, με κυριότερη τη μαρτυρία του πρώην προπονητή του στη Λιλ, Φερνάντο Ντα Κρους.

Ο Καμαρά έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στην προετοιμασία και τα φιλικά και δε χωρά αμφιβολία ότι θα χρειαστεί χρόνο να βγάλει στο 100% των δυνατοτήτων του.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση