Τολμάει και μιλάει

Τολμάει και μιλάει

Ο Βόλος του…μεταφραστή Μπέου έχει θράσος να τα βάζει με τον Ολυμπιακό!

Μετά το περσινό φιάσκο με την υποτιθέμενη δημιουργία του Volos TV που ετοίμαζε ο Μπέος επειδή ουσιαστικά δεν έβρισκε τηλεοπτικό συμβόλαιο που να τον καλύπτει, φέτος τα βάζει με τον Ολυμπιακό για την κεντρική διαχείριση. Η ρίζα του κακού είναι ότι ο Μπέος έχει εμπάθεια με τον Ολυμπιακό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Η ομάδα του μεταφραστή, μαζί με Λαμία, Παναιτωλικό, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρα και Ιωνικό δεν έχουν βρει τηλεοπτική στέγη και με το έτσι θέλω προσπαθούν να επιβάλλουν την κεντρική διαχείριση με αστεία επιχειρήματα.

Αυτές οι ομάδες τορπιλίζουν την έναρξη του πρωταθλήματος, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21 του μήνα, καθώς ούτε χθες υπέγραψαν την προκήρυξη. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς τους έβαλε στη θέση τους στο χθεσινό ΔΣ, αλλά ο Βόλος είχε το θράσος να βγάλει σήμερα ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού και του αντιπροέδρου της ομάδας.

Μια ανακοίνωση που μόνο κλαυσίγελο προκαλεί και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα δικά τους αδικαιολόγητα. Μια ομάδα με αστεία διοίκηση, χωρίς κόσμο, έχει παράλογες απαιτήσεις και στοχοποιεί τον Ολυμπιακό και τον αντιπρόεδρό του χωρίς καμία λογική.

Αναλυτικά:

«Σε ένα όργιο παραπληροφόρησης, μέσω χειραγωγουμένων Μέσων Ενημέρωσης, έχει επιδοθεί η ηγεσία του Ολυμπιακού Πειραιά, προκειμένου να διασκεδάσει μέρος, έστω, των όσων προκλητικά απαράδεκτων εκτόξευσε ο εκ των αντιπροέδρων της, ο γνωστός Καραπαπάς, στη χθεσινή συνέλευση της Super League. Και ειλικρινώς απορούμε πως ένας οργανισμός τέτοιου μεγέθους προφανώς υιοθετεί τέτοιες θέσεις, όπως αυτές που εξέφρασε ο Καραπαπάς.

Η ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ζήτησε ήδη από τη Super League να δοθούν στη δημοσιότητα οι πλήρεις απομαγνητοφωνήσεις των θέσεων Καραπαπά, αλλά και του προέδρου μας, κ. Αχιλλέα Μπέου, έτσι ώστε όλοι να καταστούν κοινωνοί των τρομοκρατικών και απειλητικών μεθοδεύσεων που η Πειραϊκή ΠΑΕ μετέρχεται προκειμένου να επιβάλλει ετσιθελικά τα ιδιοτελή της συμφέροντα, έστω κι αν αυτά αποδεδειγμένα έχουν οδηγήσει το επαγγελματικό μας ποδόσφαιρο σε ένα ατέλειωτο κατήφορο.

Όπως και οι πολύ πρόσφατες ευρωπαϊκές αποτυχίες των ομάδων μας κατέδειξαν, φέρνοντας μας στην 21η θέση του ranking της UEFA, το ελληνικό ποδόσφαιρο νοσεί βαριά εξ αιτίας αλλαζονικών και εκβιαστικών πρακτικών και μεθοδεύσεων που ομολογεί ο Καραπαπάς και τρέχουν να συμμαζέψουν τα αφεντικά του.

Ακόμη και τώρα, με ορατό τον κίνδυνο να παραμείνουμε, από τον Αύγουστο ακόμη, χωρίς ευρωπαϊκή εκπροσώπηση ο Ολυμπιακός Πειραιά, με την απροκάλυπτη στήριξη του αρμόδιου υπουργού που αρνείται να νομοθετήσει την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, παρά την ρητή υπόδειξη της ολιστικής μελέτης που υπέβαλαν UEFA και FIFA ως ένα εκ των ων ουκ άνευ όρων για την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου, συνεχίζει να λειτουργεί κοντόφθαλμα και στενόμυαλα.

Θα πρέπει ωστόσο να συνειδητοποιήσουν ότι ο Ολυμπιακός και ο κάθε Ολυμπιακός δεν είναι παρά το 1/14 της Super League και πως ένα ισχυρό, αξιόπιστο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χρειάζεται δυνατό τον Ιωνικό, τον Απόλλωνα, τον Βόλο, όλες τις ομάδες. Και το να αγωνίζεται ο Ολυμπιακός να “κόψει και να ράψει” στα μέτρα του ένα πρωτάθλημα μεταξύ συγγενών και φίλων, που θα του επιτρέπει να το ελέγχει θα μπορούσαμε να το κατανοήσουμε, αλλά όχι φυσικά και να το αποδεχθούμε.

Αλλά και να το επιτύχει με την ανοχή, έστω, των άλλων “μεγάλων” και του αρμόδιου υπουργού ξεπερνά κάθε όριο και είναι τουλάχιστον δυσεξήγητο. Αν το επιτύχει συγχαρητήρια. Σε όλους…

Ας αναλογιστεί ο κάθε καλοπροαίρετος και αγνός φίλαθλος γιατί μόνο το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που όλο και περιέρχεται σε μεγαλύτερη ανυποληψία, ΔΕΝ έχει κεντρική διαχείριση απ’ όλη την προηγμένη ποδοσφαιρικά Ευρώπη και θα συνάγει ασφαλή συμπεράσματα.

Τέλος σε ό,τι αποκλειστικά μας αφορά δηλώνουμε ότι τόσο η ΠΑΕ όσο ο πρόεδρός της Αχιλλέας Μπέος δεν δέχονται και δεν υποκύπτουν σε εκβιασμούς. Οι εποχές του “ο Ολυμπιακός να τα παίρνει όλα και όλοι άλλοι να πάνε να…” πέρασαν ανεπιστρεπτί και το μόνο που άφησαν είναι ανοιχτές πληγές στο πιο λαϊκό και δημοφιλές άθλημα.

ΥΓ. Για τις αναφορές Καραπαπά στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ του θυμίζουμε την παροιμία για το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Εμείς ούτε χρήματα από την ΕΡΤ πήραμε, ούτε τη Δούρου στηρίξαμε εκλογικά. Αυτά…».

Τι είπε στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη ο αντιπρόεδρος; Παραθέτω αναλυτικά:

«Το μήνυμα λοιπόν είναι ξεκάθαρο. Τόσο καιρό μας λέτε εκβιαστικά να παίξουμε μόνοι μας και ότι δεν θα αρχίσετε το Πρωτάθλημα. Σας λέμε κι εμείς ότι αν ξεφτιλίσετε κι άλλο το Πρωτάθλημα, τότε εσείς θα παίζετε μόνοι σας στο τέλος της ημέρας.

Ας μάθει λοιπόν η ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη τι πραγματικά συμβαίνει. Θα σας πούμε εμείς τι συμβαίνει και φυσικά θα το δημοσιοποιήσουμε. Ομάδες με 300 φιλάθλους που αν έχει κρύο είναι 150 στο γήπεδο και 150 τηλεθεατές, ομάδες με 30 δημοτικούς υπαλλήλους, απειλούν να τινάξουν το πρωτάθλημα στον αέρα.

Παίρνουν 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο από το στοίχημα μετά από αγώνα που οι μεγάλοι έδωσαν και θέλουν και άλλα 2 από την τηλεόραση. Να έχουν 3,5 εκατομμύρια έσοδα μόνο από αυτά με 1 εκατομμύριο μπάτζετ!

Μάθατε τι γίνεται στην Ευρώπη ξαφνικά; Θέλετε κριτήρια; Ας ξεκινήσουμε από τα σοβαρά.

Για παράδειγμα ομάδα που δεν κόβει 1200 εισιτήρια μέσο όρο να μην παίζει Super league.

Και πάμε και στο θέμα του στοιχήματος τώρα. Επειδή λέτε ότι ξέρετε τι γίνεται. Όπου λοιπόν υπάρχουν χρήματα από το Στοίχημα, αυτά δίνονται με εμπορικά κριτήρια. Δίκαιο δεν είναι; Έτσι δε γίνεται σε όλη την Ευρώπη; Ε έτσι πρέπει να γίνει και εδώ.

Σας πάνε από το χέρι να πάρετε τηλεοπτικό συμβόλαιο και εσείς κάνετε επιθέσεις. Αυτά βλέπουμε εδώ. Μάθαμε ότι υπάρχει και ένα χαρτί περί τηλεοπτικών που υπέγραψαν κάποιες ομάδες που προβλέπει και ρήτρες 1 εκατομμυρίου.

Αυτά τα χαρτιά πρέπει να τα αφήνετε στις τουαλέτες σας τα βράδια. Αυτό το χαρτί δεν έχει καμιά αξία σε κανένα δικαστήριο και το ξέρετε. Και αφού τέλος πάντων θέλετε να είστε μαζί, καλή επιτυχία, να είστε. Αλλά την προκήρυξη γιατί δεν την υπογράφετε; Γιατί εκβιάζετε για να πάρετε όσα νομίζετε πως σας κάνουν καλό.

Κανέναν δεν πείθετε. Τα συνδρομητικά για τα οποία δεν υπάρχετε και δεν έχετε πελάτες ήδη γελάνε μαζί σας, ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει να σας ταΐζει με ΕΡΤ για τα ψηφαλάκια, οπότε στο τέλος της ημέρας τις ομάδες σας ζώνετε με εκρηκτικά.

Και επειδή είναι καλές οι γραφικότητες για να γελάμε αλλά έτσι όπως πάει εδώ θα γελάνε όλοι μαζί μας εμείς ξεκαθαρίζουμε ότι από σήμερα τελείωσαν τα ψέματα.

Σας καλούμε όλους να σκεφτείτε το ποδόσφαιρο και να ψηφίσετε την προκήρυξη. Ακόμα και στο μέτωπο των 6 υπάρχουν ομάδες που δεν καταλαβαίνω πως τορπιλίζουν το Πρωτάθλημα όλο. Δηλαδή δε θέλετε εσείς να κάνετε ένα προγραμματισμό; Τι λέτε στους προπονητές σας;».

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση