Τον στέλνουν στο λιμάνι

Τον στέλνουν στο λιμάνι

Νέο δημοσίευμα από την Ιταλία παρουσιάζει ρεπορτάζ για την υπόθεση Μανωλά στον Ολυμπιακό.

Η εφημερίδα Corriere dello Sport υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του στον Πειραιά. Και μάλιστα το πάει ένα βήμα παρακάτω, υποστηρίζοντας ότι η Νάπολι θα κλείσει έναν εκ των Ρουγκάνι ή Σένεσι ως αντικαταστάτες του Μανωλά.

Στο σημερινό της φύλλο η ιταλική εφημερίδα αναφέρεται στις διαπραγματεύσεις που πάνε καλά και στη μεγάλη επθυμία του Μανωλά να ντυθεί από φέτος στα ερυθρόλευκα. Απόδειξη ότι έχει σκοπό να μειώσει κάτω από 50% τις ετήσιες απολαβές του για να βοηθήσει να κλείσει το deal.

Οι Ιταλοί στέκονται στο σημαντικό ρόλο του Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος πασχίζει να βρει λύση ώστε να ικανοποιηθούν και οι δύο σύλλογοι στα οικονομικά δεδομένα του deal και ότι ίσως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Ότι ο Έλληνας στόπερ έχει όντως αυτή την πρόθεση είναι μια αλήθεια, καθώς αν επέμενε ότι θέλει 4 εκ.ευρώ το χρόνο, συν τα 15 περίπου εκατομμύρια που ζητάει η Νάπολι θα έκανε την υπόθεση απαγορευτική για τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι προ ημερών ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς είχε διαψεύσει ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά ή υπάρχει συμφωνία για τον Μανωλά.

Οι εξελίξεις τρέχουν και το thrilemou.gr είναι εδώ να σας τις μεταφέρει έγκυρα και έγκαιρα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση