Τώρα πληγωμένος είναι επικίνδυνος

Τώρα πληγωμένος είναι επικίνδυνος

Κανείς δεν μπορεί να αψηφήσει την καρδιά του μόνιμου πρωταθλητή.

Επέλεξα να πάρω θέση για όλα όσα βλέπουμε και όσα περιμένω να δούμε πριν τον αγώνα με τον Άρη και η άποψή μου δεν αλλάζει ακόμα κι αν δε νικήσουμε σήμερα στο Βικελίδης. Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά και με προβληματικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακόμα κι έτσι όμως οι εγχώριοι διεκδικητές τρέμουν και μόνο στην ιδέα να ξεστομίσουν ότι πάνε για πρωτάθλημα. Το βλέπεις από τις δηλώσεις ανθρώπων μέσα στον Παναθηναϊκό, αλλά και των ρεπόρτερ του, παρά το γεγονός ότι προηγούνται στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα για κούπα και ήδη έχει αρχίσει να τη βγάζει από το μυαλό της. Όσο για τον ΠΑΟΚ; Ούτε λόγος για πρωτάθλημα φυσικά!

Πολύ σοφά λοιπόν κινούνται οι αντίπαλοι γιατί ξέρουν ότι δεν τους παίρνει να τελειώσουν στα λόγια τον μόνιμο πρωταθλητή. Προβλέπω από τώρα ότι το 48ο θα έρθει στον Πειραιά. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κυνηγάμε στη βαθμολογία, κανείς δεν έχει το μέταλλο να αντέξει την ανάσα του Ολυμπιακού. Αρκεί βέβαια η ομάδα μας να μη μείνει με μεγάλη διαφορά πίσω τώρα που δεν είναι καλά.

Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας με τόσο ποιοτικό ρόστερ και παιχταράδες να μην έχουν μπει ακόμα στην εξίσωση. Όσο για την Ευρώπη; Δύσκολα τα πράγματα, αλλά βαθμολογικά είμαστε γερά στο κόλπο ακόμα και για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa. Ότι χρειάζεται βελτίωση είναι δεδομένο, ότι χρειάζεται να βρεθεί κορμός επίσης, αλλά ας έχουμε ψυχραιμία και υπομονή.

Η ομάδα ξηλώθηκε και στήθηκε από την αρχή και θαύματα δε γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ανεξάρτητα αν θα συνεχίσει ο Κορμπεράν ή όχι, υπάρχουν προπονητές και του Ολυμπιακού που χρειάστηκαν χρόνο να δείξουν έργο. Όπως και παίκτες με βαρύ βιογραφικό… Τον Ισπανό δεν μπορώ να τον κρίνω με 2 μήνες δουλειάς με όλα τα δεδομένα εις βάρος του.

Είχαμε πει από αρχές του καλοκαιριού ότι η σεζόν θα είναι περίεργη και προτιμώ να είμαι αισιόδοξος και με χαμηλούς τόνους γιατί μπορεί να γίνουν τα πάντα.

Έχουμε κάνει υπομονή ακόμα και σε καταστάσεις που δεν περιμέναμε τίποτα. Δε θα κάνουμε λοιπόν τώρα που χτίζεται κάτι δυνατό βάσει κινήσεων που έχουν γίνει; Το ταμείο θα γίνει όταν όλα θα έχουν κριθεί οριστικά. Μέχρι τότε ας στηρίξουμε την ομάδα ή τουλάχιστον μην της κάνουμε κακό τώρα που μας έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση