Τριήμερο camp τερματοφυλάκων στο Ρέντη

Τριήμερο camp τερματοφυλάκων στο Ρέντη

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό του Ρέντη το camp τερματοφυλάκων.

Μετά το περσινό–αναγκαστικό-διάλειμμα λόγω της πανδημίας, τα δοκιμαστικά νεαρών τερματοφυλάκων επέστρεψαν για το 2021 με 35 επίλεκτα παιδιά γεννημένα από το 2005 έως το 2012. Το καλύτερο “ζέσταμα” ενόψει του Summer Camp της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που έρχεται στις 28/6.

Οι νέοι τερματοφύλακες δοκιμάστηκαν για τρεις μέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

“Είναι πολύ σημαντικό που μετά από ένα χρόνο απουσίας βλέπουμε και πάλι στο Ρέντη καμπ τερματοφυλάκων. Ελπίζουμε μέσω αυτής της αξιολόγησης να έχουμε τους νέους αθλητές του Ολυμπιακού. Είναι ένα μήνυμα προς όλα τα παιδιά πως πρέπει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, αλλά και ότι η ζωή ξαναπαίρνει τους κανονικούς της ρυθμούς», ανέφερε ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης που επέβλεψε την όλη διαδικασία.

Ο επικεφαλής τμήματος τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο, επεσήμανε με τη σειρά του: “Σκοπός της Ακαδημίας είναι να καταφέρνει να τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές την πρώτη ομάδα, ό,τι δηλαδή προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς μέσω του συγκεκριμένου καμπ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που παιδιά όπως ο Τζολάκης και ο Καραργύρης έχουν κάνει όλη τη διαδρομή και αυτή τη στιγμή στελεχώνουν την πρώτη ομάδα”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση