Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Αποκάλυψη τώρα!

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Αποκάλυψη τώρα!

Στο παιχνίδι για τον παγκοσμίου κλάσης Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραμένει ο Θρύλος.

Από τις 27 Απριλίου ενημερωθήκατε μέσα από το thrilemou.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μας για τον Μπουφόν. Πλησιάζει η μεγάλη μέρα που ο Μπουφόν θα αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του και μια από τις προοπτικές που εξετάζει και δεν τον αφήνει αδιάφορο είναι του Ολυμπιακού. Τις επόμενες 15 μέρες, όπως δήλωσε ο ίδιος, θα πάρει τη μεγάλη απόφαση, με την πιθανότητα να κρεμάσει τα γάντια του να υποχωρεί. Μπορεί να είναι 43 χρονών, αλλά η “μπογιά” του συνεχίζει να περνάει.

Και μάλιστα ο Ολυμπιακός έχει ανταγωνισμό, καθώς η A Bola κάνει λόγο για ενδιαφέρον Μπενφίκα και Σεβίλλης για τον Ιταλό πορτιέρε. Το δε tuttomercatoweb.com αναφέρει ότι ο Κοβάσεβιτς λειτουργεί ως εξτρά μοχλός πίεσης για να πείσει τον Μπουφόν να κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ο μάνατζερ του Μπουφόν, Σιλβάνο Μαρτίνα έριξε φως στην υπόθεση μέσω ΑΠΕ:

“Δεν έχουμε δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν τηλεφωνήσει 2-3 άτομα λέγοντάς μου ότι είναι κοντά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τονίζοντας με σιγουριά ότι πολύ σύντομα θα κάνει επίσημη πρόταση. Κάτι που δεν έγινε μέχρι τώρα. Έχω μιλήσει με τον Κοβάσεβιτς 1-2 φορές αλλά μέχρι εκεί. Θα άρεσε στον Μπουφόν να παίξει στον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα, γνωστή, παίζει στο Champions League”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση