Υπογράφει ο Βάτσλικ

Υπογράφει ο Βάτσλικ

Ο Βάτσλικ πετάει για Ελλάδα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βάτσλικ θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Οι πληροφορίες λένε για 2+1 χρόνια, ότι την Κυριακή φτάνει Ελλάδα, δε θα χρειαστεί καν να περάσει ιατρικά, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του thrilemou.gr τα ιατρικά είναι ήδη διαθέσιμα για τον Ολυμπιακό από την Εθνική Τσεχίας λόγω της συμμετοχής του Βάτσλικ στο Euro. Ουσιαστικά απομένει να πέσουν απλά οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί, εκτός  απροόπτου, η μεταγραφή. Τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό και είπε το “ναι” ο παίχτης.

Μιλάμε για έναν τερματοφύλακα και μια μεταγραφή από το πάνω ράφι που έχει διαπρέψει σε όλες τις ομάδες που έχει πάει. Κάτοχος ευρωπαϊκού με τη Σεβίλλη, διεθνής με την Τσεχία και πολλές άλλες διακρίσεις.

Θεωρείται μια τελειωμένη μεταγραφή και το thrilemou.gr σας είχε ενημερώσει έγκυρα και μέρες πριν ότι είναι πιθανότερο να έρθει ο Βάτσλικ παρά ο Μπιζότ, όσο και δυσκολότερο και αν ήτανε.

Υ.Γ. Θυμίζουμε ότι οι μεταγραφές τέτοιον παιχτών χαλάνε μέχρι και μέσα στο αεροπλάνο! Υπομονή και τα νεότερα μέχρι την Κυριακή, ίσως και νωρίτερα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση