Υπέγραψε ο Πινακάς

Υπέγραψε ο Πινακάς

Ανακοίνωσε η ΑΕΛ τη μετακίνηση Πινακά στον Ολυμπιακό.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση η Λάρισα ενημερώνει τον κόσμο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό. Σε αυτήν αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες του deal και στους λόγους που δεν έγινε προ καιρού.

Αναλυτικά:

“Πριν λίγη ώρα υπεγράφησαν τα έγγραφα της μεταγραφής και ο μεν Πινακάς υπέγραψε 4ετούς διάρκειας συμβόλαιο στον Ολυμπιακό με σημαντικές χρηματικές απολαβές και bonus, εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητού του Ολυμπιακού κ. Martins και καταστεί στέλεχος της βασικής ομάδας, η δε ΑΕΛ θα εισπράξει σταδιακά το ποσό του 1.500.000€ και εφόσον ο Πινακάς μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΛ θα εισπράξει ποσοστό 15% επί της πώλησης του από τον Ολυμπιακό.

Όπως είναι γνωστό η μεταγραφή αυτή είχε ματαιωθεί λόγω των υπέρογκων οικονομικών απαιτήσεων του ποδοσφαιριστή και του πατέρα του από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΛ!!!, αλλά τελικώς ο ποδοσφαιριστής αντελήφθη ποιο είναι το συμφέρον του και αγνόησε τον πατέρα του και έναν περίεργο μάνατζερ που έχει και ο οποίος δήθεν θα έφερνε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και τελικώς δέχθηκε τις προτάσεις του Ολυμπιακού και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταφορά του στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ παρά την αγνώμονα συμπεριφορά του Πινακά και του πατέρα του προς τον κ. Κούγια στον οποίο οφείλει τα πάντα, αφού αυτός τον ανακάλυψε και τον έκανε επαγγελματία, του ευχόμαστε, επειδή είναι νεαρός, μεγάλος παίκτης και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα, κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική και στην προσωπική του ζωή και τον συμβουλεύουμε όπως έκανε και σήμερα να πάρει αυτός την ζωή του στα χέρια του και να κλείσει τα αυτιά του σε οποιονδήποτε από το περιβάλλον του, του δίνει λανθασμένες συμβουλές.

Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη και την κα Σουλούκου, γιατί αναγνώρισαν την μεταμέλεια του Πινακά και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή.

Δυστυχώς στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που επενδύει χρήματα και αγοράζει Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας τα ταμεία των μικρότερων ΠΑΕ ώστε να επιβιώνουν, αφού τα έσοδα από τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγούς είναι ανύπαρκτα, είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ και τελευταία ο Παναθηναϊκός.

Ενώ οι υπάλληλοι περιμένουν το πώς θα τελειώνουν τα συμβόλαια επίλεκτων παικτών των ομάδων μας, για να μην δώσουν ούτε ένα ευρώ σε εμάς που αναδεικνύουμε τους παίκτες και τους εξελίσσουμε ποδοσφαιρικά”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση