Υπόθεση εξτρέμ

Υπόθεση εξτρέμ

Τα δεδομένα για εξτρέμ και οι σκέψεις του Μαρτίνς. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τον Μπρούμα, ο οποίος είναι δανεικός στον Ολυμπιακό. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα τελειώσει η υπόθεσή του, αλλά φαίνεται πως ο Μαρτίνς τον θέλει. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά: η ρήτρα που ζητάει η PSV είναι κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ και για να γράφουμε σωστά τα δεδομένα, είναι 6,7 πιο συγκεκριμένα. Άρα έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα είναι δύσκολο να τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα, η ομάδα μένει στα εξτρέμ με Μασούρα, Βαλμπουενά-ανάλογα και με τις αντοχές του διότι η ηλικία του είναι πλέον στα 37-Ραντζέλοβιτς ο οποίος έχει πέσει και τον Βρουσάι που πήγαινε τρένο και έμεινε λίγο πίσω μετά τον τραυματισμό του. Έχεις και ως λύση τον Φορτούνη ο οποίος μπορεί να παίξει και στα φτερά, αλλά κατά κύριο λόγο η θέση που πρέπει να παίζει, ξέρει και του πάει είναι οχτάρι ή δεκάρι. Παίχτης που δημιουργεί και κάνει το ματς άνω-κάτω.

Επομένως, ένας παίχτης καθαρός εξτρέμ θα αποκτηθεί σίγουρα αν μείνει ο Μπρούμα. Αν δε μείνει λογικά θα αποκτηθεί και δεύτερος για τη θέση των εξτρέμ.

Υ.Γ. Η μεταγραφική περίοδος είναι κοντά και θα τα δούμε όλα σε λίγο καιρό. Τα κεφάλια μέσα όμως, καθώς υπάρχουν ακόμα στόχοι, όπως η κατάκτηση του κυπέλλου.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση