Ένα μεγάλο σκοτεινό καλοκαίρι

Ένα μεγάλο σκοτεινό καλοκαίρι

Ο Re(d)porter κάνει χωρίς φόβο και πάθος το μέχρι τώρα ταμείο του ερυθρόλευκου καλοκαιριού.

Ας μας επιτρέψει ο Μανώλης Φάμελλος την παράφραση του στίχου του. Προς το παρόν, ο Ολυμπιακός δεν διανύει «ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι». Με σκοτάδια ξεκίνησε. Μόλις που άρχισαν να φαίνονται κάποιες αχτίδες φωτός.

Μπορεί η Ιαπωνία να είναι η χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, αλλά και η Νότια Κορέα διεκδικεί τον ίδιο τίτλο. Αν είναι να ανατείλει επιτέλους ο κόκκινος ήλιος, ας είναι ο Χουάνγκ εκείνος που θα δώσει την ελπίδα και θα επιχειρήσει να σώσει την παρτίδα.

Ξέρει μπάλα ο Νοτιοκορεάτης, παίζει μια ταχύτητα πάνω από τους περισσότερους συμπαίκτες του και στο ΓΣΠ ξεχώριζε και από τους 22 που πατούσαν την ίδια ώρα το χορτάρι.

Σύγχρονος δημιουργικός χαφ, δουλεύει για την ομάδα και δεν περιμένει από τους συμπαίκτες του να κάνουν όλη τη δουλειά.

Εάν συνεχίσει έτσι, θα εξελιχθεί σε ηγέτη του Ολυμπιακού. Αρκεί να έχει τους κατάλληλους συμπαραστάτες. Όποιος δεν βλέπει ότι η ομάδα του Πειραιά χρειάζεται ακόμα τουλάχιστον 4-5 παίκτες βασικού ροτέισον, τότε καλύτερα να αφοσιωθεί αποκλειστικά στο τάβλι. Το ποδόσφαιρο είναι λίγο πιο περίπλοκη ιστορία από το πλακωτό.

Το λέμε από πέρυσι, ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός. Στραβά αρμενίζουν οι «ερυθρόλευκοι». Σε πολλούς τομείς. Ό,τι και να γίνει μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές, ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος. Η ιστορία έχει δείξει ότι όποτε ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή μέσα στο καλοκαίρι, ακολούθησαν πολλές ανακατατάξεις. Θα γίνει εφέτος η εξαίρεση; Μακάρι, αλλά δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος.

Ο Κορμπεράν πάντως έχει αρχίσει να συμμαζεύει την κατάσταση. Αρκεί να του δοθεί ο χρόνος που του αναλογεί.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση