Φάκελος άμυνα

Φάκελος άμυνα

Πώς αναμένεται να διαμορφωθεί η άμυνα του Ολυμπιακού του χρόνου.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει λύσει το πρόβλημα στην άμυνα. Και όταν λέμε πρόβλημα, εννοούμε την κατάρα να δεχόμαστε γκολ στο 85′ και στην κυρίως στην Ευρώπη. Αυτό λοιπόν το πρόβλημα το έχει λύσει ο Ολυμπιακός με δυνατές προσθήκες και με έναν καλό προπονητή που εδώ και τρία χρόνια έχει βρει λύσεις. Ακόμα και στη μέση της φετινής σεζόν έκανε μια δυνατή προσθήκη, αυτή του Σωκράτη. Έχουν ακουστεί και άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Μανωλάς και ο Σιόβας, που έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να γυρίσουν στον Ολυμπιακό. Το ερώτημα βέβαια είναι πότε θα γίνει αυτό.

Ανοιχτά ζητήματα

Για τη νέα χρονιά σίγουρα θα χρειαστούν προσθήκες, όχι πολλές. Βέβαια δε θα το κρίνουμε εμείς αυτό. Απλά θυμίζουμε ότι στη μέση της σεζόν όταν το κάθε ματς θα “καίει”, θα υπάρχει το Κόπα Άφρικα και θα κληθούν κάποιοι παίχτες μας (κυρίως άλλων θέσεων). Για να επανέλθουμε στα της άμυνας, παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του Σισέ, δηλαδή το αν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό ή θα φύγει. Σεμέδο, Μπα, Σωκράτης (σα να λέμε βράχος η άμυνα), Χολέμπας (εκεί η εμπειρία μιλάει), Ρέαμπτσιουκ φιλότιμος μαχητής και θα δείξει τη νέα σεζόν τι θα μπορέσει να κάνει εξ’ολοκλήρου. Εδώ πρέπει να θυμίσουμε την επιθυμία του Μαρτίνς για απόκτηση αριστερού μπακ το καλοκαίρι.

Γρίφος τα πλάγια μπακ

Και πάμε να εστιάσουμε στο μεγάλο πρόβλημα του δεξιού μπακ που πέρα από τον καλό Ανδρούτσο φέτος, το χάος. Οπότε εκεί ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα χρειαστεί μεταγραφή. Βέβαια σε αυτό αρμόδιος είναι ένας και το έχει αποδείξει περίτρανα: το όνομα αυτού Πέδρο Μαρτίνς. Αυτός λοιπόν θα κρίνει αν και πόσες προσθήκες θα χρειαστούν τη νέα σεζόν στην άμυνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος λόγω της πανδημίας και λόγω μη προετοιμασίας, οι παίχτες σίγουρα δεν μπόρεσαν να δείξουν το 100% των αντοχών και των δυνατοτήτων τους. Αναμένουμε λοιπόν…

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση