Ακαδημίες: Η Κέρκυρα στο Δίκτυο Σχολών Ολυμπιακού

Ακαδημίες: Η Κέρκυρα στο Δίκτυο Σχολών Ολυμπιακού

Και η Κέρκυρα εντάχθηκε από σήμερα στο Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Όλο και μεγαλώνει το Δίκτυο Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού μας, αυτή τη φορά με την Κέρκυρα. Οι νησιώτες έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες Σχολές των Ιωαννίνων, της Άρτας και του Αγρινίου στη βορειοδυτική Ελλάδα. Η συνεργασία στην Κέρκυρα θα πραγματοποιηθεί με την ακαδημία ποδοσφαίρου Sfakianakis Football Athletic Club.

Ο επικεφαλής της νέας σχολής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφακιανάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η συνεργασία μας με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού θα αποτελέσει ορόσημο για τη ακαδημία μας, αφού με την οργάνωση και τη μεθοδολογία της θα διδάξουμε στα παιδιά έναν νέο τρόπο εκπαίδευσης, όπου θα έχει αφενός διάρκεια και αφ’ετέρου ένα νέο όραμα. Θα αποκτήσουμε νέα δυναμική προκειμένου τα παιδιά της ακαδημίας μας μακροπρόθεσμα να πετύχουν τους στόχους τους που είναι τόσο η εξέλιξή τους, όσο και η επαγγελματική τους ανάδειξη στο άθλημα του ποδοσφαίρου.

Εκτός από την αθλητική βελτίωση των παιδιών καλλιεργούμε παράλληλα το ομαδικό πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι ” κάτι που έρχεται σε πλήρη ταύτιση με το πνεύμα και τα ιδεώδη του Ολυμπιακού. Η φιλοσοφία της ακαδημίας μας είναι να θέλει κάθε παιδί να αθλείται διασκεδάζοντας, να δημιουργεί φίλους, να αποκτά ομαδικό πνεύμα και όταν μεγαλώσει να γίνει ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής».

Διεύθυνση εγκαταστάσεων: Κανόνι, Κέρκυρα, 49100 Τηλ: 26610-44444

Επικεφαλής: Γιάννης Σφακιανάκης, 6986555555

Εκτελεστικός Διευθυντής: Αλέξανδρος Αναλύτης, 6975623061

Υπεύθυνος αποστολών: Νίκος Κομιανός

Υπεύθυνος αθλητικού υλικού: Γιάννης Ρέγγης

Ορθοπεδικοί: Αλέξανδρος Κοσκινάς, Σπύρος Δαφνής

Καρδιολόγος: Σπύρος Μπαλανίκας

Φυσικοθεραπευτής: Γιώργος Κόλλας

Εργοφυσιολόγος: Χρήστος Ριγανάς

Διατροφολόγος: Κατερίνα Κορακιανίτη

Ψυχολόγος: Άντζελα Κρητικού

Προπονητές: Σφακιανάκης Γιάννης, Μάρισιτς Μίλαν, Τάντης Φίλιππος, Δέδες Αθανάσιος, Μπατής Ραφαήλ, Καμμένος Βασίλης, Πελάης Ιουλιανός, Ζάχος Σήφης, Νίκος Γράψας, Λιντοβόης Μιχάλης, Μαρουλάκης Άρης, Λουλές Μάριος, Αρβανιτάκη Δώρα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση