Νέα ήθη κι έθιμα

Νέα ήθη κι έθιμα

Το Thrilemou.gr αναλύει το νέο τρόπο εισόδου του κόσμου στα γήπεδα.

Κατ’αρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι η νέα διαδικασία κάνει πρεμιέρα από τις 9 Απριλίου και αφορά τους αγώνες της Super League και του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Όμως μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο κόσμος μπορεί να μπαίνει στο γήπεδο τόσο με το νέο τρόπο, όσο και με το παλιό σύστημα. Χωρίς δηλαδή ταυτοποίηση του εισιτηρίου.

Τα εισιτήρια θα συνεχίσουμε να τα κλείνουμε με τους γνωστούς τρόπους, όμως αφού τα κλείνουμε θα πρέπει να μπαίνουμε στο Gov.gr. Wallet για να προσθέσουμε εκεί το μαγικό χαρτάκι. Στην πλατφόρμα tickets.gov.gr υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες.

Το βασικό είναι ότι η είσοδος γίνεται με τους κωδικούς του Taxis και ότι πρέπει το κινητό σας να είναι πιστοποιημένο μέσω του Εθνικού Μητρώου Επικοινωνίας (ΕμΕπ).

Μπαίνοντας λοιπόν στο wallet, επιλέγουμε το εισιτήριο και αφού έτσι ουσιαστικά μπει στο ψηφιακό πορτοφόλι, βγαίνει ένα QR Code ή ένα Barcode το οποίο “χτυπάμε” για να μπούμε στο γήπεδο.

Για τα παιδιά κάτω των 15 ετών, ο γονέας πρέπει να ταυτοποιήσει το εισιτήριο και να το αποθηκεύσει στην εφαρμογή. Αν ο ανήλικος συνοδεύεται από τρίτο πρόσωπο, ο ασκών την επιμέλεια ή την κηδεμονία δηλώνει το ΑΦΜ του συνοδού και πάντα με την προϋπόθεση ότι ο συνοδός θα έχει πρώτα ταυτοποιήσει το εισιτήριό του.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση