Ο ειδικός μίλησε

Ο ειδικός μίλησε

Η ανάλυση του Ηλία Σπάθα για τη διακοπή και τις πιθανές ποινές.

Ο κανονισμός αναφέρει ότι εφ’όσον υπάρχει προφανής τραυματισμός αξιωματούχου και αυτό επιβεβαιωθεί από το γιατρό του αγώνα, τότε ο διαιτητής υποχρεούται να διακόψει οριστικά τον αγώνα.

Στο σημερινό αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από πληροφόρηση, ο γιατρός του αγώνα δεν επιβεβαιώνει κάποιον εμφανή τραυματισμό, ούτε κάποιο κλινικό στοιχείο για τον ποδοσφαιριστή Χουάνκαρ.

Αυτός ο έλεγχος, όπως γίνεται αντιληπτό, στο γήπεδο γίνεται με ό,τι ιατρικό μέσο μπορεί να έχει μαζί του ένας γιατρός αγώνα. Εφ’όσον ο ποδοσφαιριστής, κατά δήλωσή του, δε νιώθει καλά και θέλει περαιτέρω κλινική εξέταση, δεν μπορεί να επέμβει και να το αρνηθεί ο γιατρός.

Βάσει των παραπάνω γεγονότων, ο διαιτητής θα έπρεπε να δώσει εντολή για συνέχιση του αγώνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό συνέβη αλλά η ομάδα του Παναθηναϊκού αρνήθηκε.

Όλα τα παραπάνω προέρχονται από πληροφορίες. Αναμένουμε να δούμε τι τελικά έγραψε ο γιατρός στη γνωμάτευσή του και ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα.

Η τύχη του ντέρμπι θα κριθεί πλέον στα δικαστήρια.

  • Αν ο Ολυμπιακός κριθεί υπαίτιος για τη διακοπή, χάνει τον αγώνα και του αφαιρείται 1 βαθμός.

 

  • Αν ο Παναθηναϊκός κριθεί υπαίτιος για τη διακοπή, χάνει τον αγώνα και του αφαιρούνται 5 βαθμοί από το φετινό πρωτάθλημα και 5 από το επόμενο.

 

  • Υπάρχει και η περίπτωση να συνεχιστεί ο αγώνας.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση