Τα πλάνα του Μαρτίνς στα εναπομείναντα ματς

Τα πλάνα του Μαρτίνς στα εναπομείναντα ματς

Πώς θα αξιοποιήσει το ρόστερ στα υπόλοιπα ματς των playoff.

Η αλήθεια είναι πώς όταν θες να χτυπήσεις νταμπλ και έχεις πάρει ήδη το πρωτάθλημα πριν καλά καλά αρχίσουν τα playoff, στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος θα δούμε κυρίως αναπληρωματικούς παίκτες. Και για να μιλάμε συγκεκριμένα, οι Τζολάκης, Ντρέγκερ, Λαλά, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Σουρλής θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Κατά πρώτον για να πάρουν ανάσες οι βασικοί επειδή έχουν τραβήξει κουπί με ευρωπαϊκά ματς, σημαντικά ντέρμπι και κάθε τρεις μέρες παιχνίδια. Όλα αυτά να θυμίσουμε χωρίς προετοιμασία λόγω της πανδημίας. Επίσης δεν ξεχνάμε ότι υπάρχει ο τελικός κυπέλλου και είναι ο κυριότερος φυσικά λόγος. Και δεύτερον, οι παίχτες που προαναφέρθηκαν θέλουν και αυτοί με την σειρά τους να δείξουν τι αξίζουν, καθώς δεν μπόρεσαν να το κάνουν στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Μαρτίνς λοιπόν θα βάλει και για τους δύο λόγους αναπληρωματικούς και ώστε να αποφασίσει οριστικά πόσοι θα φύγουν, πόσοι θα μείνουν, ποιοι θα δοθούν δανεικοί και να αρχίσει να κοιτάει για μεταγραφές. Οπότε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα επόμενα ματς ποιους θα δούμε εντεκαδάτους.

 

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αυτό το άρθρο έχει ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση