Θα ήθελα να δω Σωκράτη-Σουάρεθ (Αστέρας) μαζί

Θα ήθελα να δω Σωκράτη-Σουάρεθ (Αστέρας) μαζί

Στην άμυνα θα ήθελα να δω ένα δίδυμο Παπασταθόπουλου Σουάρεθ. Ενδιαφέρων παίκτης! Ο μόνος που κρατούσε τους επιθετικούς του Ολυμπιακού σε απόσταση από το τέρμα.

Ο Αστέρας επίσης, με τις ευκαιρίες που είχε μπορούσε και αυτός να πετύχει το γκολ που ζητούσε. Ωστόσο η καλή αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, όπως επίσης και ο Σωκράτης ήταν αυτός που έδωσε τις λύσεις ανασταλτικά. Ο Σωκράτης (ο καθοδηγητής της άμυνας, όπως επίσης και της επίθεσης) έχει πολύ καλές τοποθετήσεις στις στημένες μας φάσεις της επίθεσης.

Ο Χασάν ήταν σε ρηχά νερά. Προσπαθεί φυσικά να βρει τα πατήματά του, αλλά πολλές φορές δεν τα βρίσκει και αλλάζει η ψυχολογία του. Ωστόσο είναι ένα κεφάλαιο του Ολυμπιακού που έχει πετύχει χρήσιμα γκολ σε πολλά παιχνίδια που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός τους βαθμούς ή την πρόκριση. Ο Βαλμπουενά είναι ένας έξυπνος παίκτης, αλλά δεν έχει πλέον τις απαιτούμενες αντοχές.

Βάσει του ματς ο Κάιπερς πρέπει να πάρει πιο πολλές ευκαιρίες. Στην άμυνα θα ήθελα να δω ένα δίδυμο Παπασταθόπουλου Σουάρεθ. Φαίνεται ενδιαφέρων παίκτης, αφού ήταν ο μόνος του Αστέρα που κρατούσε την αμυντική λειτουργία και τους επιθετικούς του Ολυμπιακού σε απόσταση από το τέρμα. Ο Βρουσάϊ σε ακόμα ένα ματς ήταν φιλότιμος και κινητικός σε όλα τα λεπτά που χρειάστηκε να παίξει.  Όσο έπαιξε στο δεξιό άκρο της άμυνας ο Ντρέγκερ έκανε πολλά λάθη, καθώς δεν ήταν ο σκληροτράχηλος δεξιός μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός.

Δυστυχώς δεν έχει ο Ολυμπιακός κάποιον που να κάνει την καλή σέντρα μέσα στην περιοχή, πλην Χολέβας, Φορτούνη. Δεν υπάρχει παίχτης “μπουκαδόρος” και καλός στην ντρίπλα να μπει στην περιοχή στο ένας προς έναν. Κατά τη δική μου άποψη, στο ματς με τον Αστέρα και σε πολλά ματς με αντίπαλες ομάδες πιο καλές μπαλιές έχει ο Ελ Αραμπί από ορισμένα χαφ.

Μπορεί να παίξει σα δεκάρι γιατί έχει καλή πάσα, ντρίμπλα, προσποίηση και έχουμε δει ότι έχει και καλές μεταβιβάσεις με την μπάλα στα πόδια. Ο Κρίστινσον, αν και του λείπουν παιχνίδια, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία γκολκίπερ. Έχει πολύ γρήγορη σκέψη, δυνατά χέρια και καλές τοποθετήσεις, καλά ρεφλέξ, καθώς είναι πολύ σταθερός στις φάσεις και στα στημένα.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση