Θα βρεθεί η χρυσή τομή

Θα βρεθεί η χρυσή τομή

Επιβάλλεται και πρέπει να βρεθεί.

Ο Ολυμπιακός επιβάλλεται και πρέπει να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει αλλά στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά απ’ ότι στο πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος. Για να μην λέμε πολλά κάποια ομάδα που έπρεπε να προκριθεί αυτή ήταν ο Ολυμπιακός (και δίκαια) σύμφωνα με τις ευκαιρίες και με την δυναμικότητα του αντιπάλου.

Οι ομάδες λοιπόν που έχουν μείνει και θα συμπληρώσουν τους ομίλους του Europa είναι καλές. Να ξέρουμε ότι εδώ και 4 χρόνια ολες οι ομάδες που παίζουν μαζί μας μας διαβάζουν. Τι θέλω να πώ;

Μας πιέζουν ψηλά για να κάνουμε το λάθος που αργά η γρήγορα το κάνουμε, εκεί προσπάθησε να χτυπήσει και στα δυο παιχνίδια η Κυπριακή ομάδα. Στα 4 από τα 6 παιχνίδια τρώμε γκόλ μετά το 75′ δεν είναι τυχαίο αυτό.

Οι παίχτες σκάνε και πιστεύω οτι αυτό έχει να κάνει με την προετοιμασία. Ο Ολυμπιακός επιβάλεται και πρέπει να στηρίζεται από όλους τους παίχτες της ομάδας, όπως και να τους στηρίζει και αυτός. Αλλά….δεν γίνεται να περιμένεις και να έχεις απαιτήσεις από τον Βαλμπουενά στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα μιά χαρά είναι, αλλά στην ευρώπη θέλει πνευμόνια θέλει παίχτες με έκρηξη και ο Γάλλος δέν την έχει και ούτε να περιμένεις από Κουντέ να σε ξελασπώσει άσχετα με τα δύο δοκάρια, ας μου θυμήσει κάποιος από πότε εχει να βάλει γκιλ ο Κουντέ; Έχει ο Ολυμπιακός παίχτες με εκρήξεις στο ρόστερ όπως ο Ραντζέλοβιτς, ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Αμπουμπακάρ οταν μπορεί να αγωνιστεί, ο Μάριος Βρουσάι, ο Γκάρι και ο Βρουσάι πιστεύω θα εδιναν τήν δύναμη την ταχύτητα και τα πνευμόνια που έλειπαν από το 55ο λεπτό και μετά στον Ολυμπιακό.

Έχουμε ακόμη κατάλοιπα, βάζουμε γκολ και γυρνάμε να κρατήσουμε το σκορ, λάθος και πιστεύω να μην το πληρώσουμε στην συνέχεια. Ο προπονητής καλός, θέλει τήν ομάδα να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά πρέπει να μαζέψει τους παίχτες.

Βάτσλικ καλός στα πέναλτι αλλά κάνεις τον σταυρό σου να μην κάνει σέντρες η άλλη ομάδα γιατί δέν το έχει και όμως αυτό σας έγραψα παραπάνω, μας έχουν διαβάσει καλά, όλοι με σέντρες παίζουν για το λάθος που στο τέλος γίνεται. Ο Πρόεδρος πονάει την ομάδα χρόνια τώρα και πιστεύω όπως κάνει πάντα έστω από την τσέπη του να πάρει δύο τρεις προσθήκες πού θα κάνουν την διαφορά. Από εδώ και πέρα τα κεφάλια μέσα και δουλειά να στηρίξουμε την ομάδα μας στα δύσκολα, (στα εύκολα δεν χρειάζεται) Υπομονή και πιστεύω οτι μέχρι να αρχίσουν τα παιχνίδια στους ομίλους να έχει βρεθεί η χρυσή τομή για να παίξει τήν μπάλα που όλοι περιμένουμε από τον Ολυμπιακό.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση