Του αρέσουν οι προκλήσεις

Του αρέσουν οι προκλήσεις

Κακά τα ψέματα σήμερα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς.

Την πίεση πάντως δεν την έχει ο Ολυμπιακός στο σημερινό El Classico.

Θα είναι πολύ διαφορετικός ο Ολυμπιακός σήμερα σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παο που έχασε την πρόκριση στα πέναλντι λίγες μέρες πριν.

Αν ο Ολυμπιακός σήμερα πετύχει το 2πλό, βάζει φωτιά στο Πρωτάθλημα και πιάνει τους πράσινους στη βαθμολογία. Αν βγει και μια δίκαιη απόφαση του CAS που θα του δώσει πίσω τον 1 βαθμό που του κλάπηκε στο Καραΐσκάκη με τη διακοπή του ματς μόλις ισοφάρισε, τότε θα είναι μόνος 3ος στην βαθμολογία και μια ανάσα πίσω από τους άλλους 2.

Ο Ολυμπιακός σήμερα καλείται να παίξει έξυπνα, να παίξει με το άγχος και την πίεση που θα νιώθει ο αντίπαλος. Εκτιμώ και πάντα κατά την δική μου ταπεινή άποψη, ότι ο Καρβαλιάλ θα προσπαθήσει να το πετύχει με ένα σφιχτό σχήμα στον αποψινό αγώνα και ιδίως να δώσει λύσεις από τον άξονα.

Θα είναι ενισχυμένο το σχήμα του Ολυμπιακού με τις νέες μεταγραφικές προσθήκες που δεν μπορεί να αναλύσει ακόμα ο αντίπαλος και ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει να τον αιφνιδιάσει.

Ωστόσο ο Καρβαλιάλ και το επιτελείο του έχουν μελετήσει τον ερχομό του Μπακασέτα και ξέρουν ποιους ενδεχόμενους κινδύνους μπορεί να φέρει στον Ολυμπιακό.

Για όλα τα παραπάνω ο Ολυμπιακός έχει τη μεγαλύτερη πρόκληση σήμερα, να πάρει το πολυπόθητο 2πλό που θα τον εδραιώσει μάχιμα στο κυνήγι του Πρωταθλήματος.

Όσο για την 11άδα, είναι γνωστό ότι ο Μαρτίνς αλλά και ο Ρέτσος δε θα παίξουν σήμερα λόγω τραυματισμών. Η εκτίμησή μου για το σχηματισμό αλλά και για τους παίχτες που θα αγωνιστούν σήμερα είναι: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη μαζί με τον Κάρμο στο κέντρο της άμυνας και τον Ορτέγκα να πλαισιώνει από αριστερά, στον άξονα ο Έσε μαζί μα τον Όρτα αλλά και τον Αλεξανδρόπουλο, ενώ μπροστά θα είναι Μασούρας, Φορτούνης και στην κορυφή ο Ναβάρο, με ένα σχηματισμό 4-3-3 ενώ και ο Ελ Καμπί είναι στην διάθεση του Καρβαλιάλ με το που γύρισε πίσω.

Με εκτίμηση Αργύρης Π.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση