Αποκαλυπτικός Τζόλε στο Thrilemou.gr

Αποκαλυπτικός Τζόλε στο Thrilemou.gr

Φοβερή και τρομερή συνέντευξη του μεγάλου αρχηγού στην εκπομπή του Thrilemou.gr.

Είναι πάντα απόλαυση και τιμή να βγαίνει για συνέντευξη ο παντοτινός αρχηγός του Θρύλου, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται για δεύτερη φορά στο Thrilemou.gr, αυτή τη φορά στη ραδιοφωνική μας εκπομπή ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ της προηγούμενης Δευτέρας. Διαβάστε τι απάντησε ο Τζόλε στις ερωτήσεις των συντακτών του Thrilemou.gr:

Για Κορμπεράν: “Τον παρακολούθησα σε κάποια ματς πέρσι στην Αγγλία και περίμενα να κάνει περισσότερα πράγματα στον Ολυμπιακό με βάση τη φιλοσοφία του. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι σε 12-13 παιχνίδια που έκατσε στον πάγκο του Ολυμπιακό δεν παρουσίασε κάτι. Συνήθως οι Ισπανοί έχουν απαιτήσεις, έχουν το πλάνο τους. Φάνηκε εγκλωβισμένος με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί όλη η ομάδα.”

Για το έργο του νέου προπονητή: “Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό υλικό, όμως θα χρειαστεί υπομονή και να δοθεί χρόνος στον νέο τεχνικό. Ο δρόμος είναι μακρύς και δεν έχει χαθεί κάτι σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να τεθούν βάσεις και να επιστρέψει η καλή ψυχολογία στους παίκτες. Ο νέος προπονητής που θα έρθει πρέπει να έχει χρόνο και ο Ολυμπιακός να έχει υπομονή πρέπει να μάθει την ομάδα να την οργανώσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα θα μπορούσαν να έρθουν λίγο καλύτερα τα αποτελέσματα αλλά δεν έχει χαθεί τίποτα είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το γυρίσει δεν θα είναι η πρώτη φορά το έχει ξανακάνει”.

Για την αλλαγή ψυχολογίας: “Δεν κρίνω κανέναν, όμως περιμένω από τους Έλληνες παίκτες να ξεσηκώσουν τους συμπαίκτες τους και να βοηθήσουν στην καλύτερη προσαρμογή των νέων παικτών στο κλίμα της ομάδας. Σίγουρα ο ρόλος του προπονητή σε αυτό το κομμάτι είναι σημαντικός, όμως και ο ρόλος των αρχηγών στην ανάληψη πρωτοβουλιών στο να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα είναι βασικός”.

Για το αν γίνεται ο Ολυμπιακός να κρατήσει έναν κορμό: “Τα τελευταία 10-15 χρόνια οι παίκτες αλλάζουν γρήγορα ομάδες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό. Στην εποχή μου υπήρχαν 10-12 παίκτες που παίζαμε χρόνια μαζί και όποιος ερχόταν ήταν πιο εύκολο να προσαρμοστεί και να αποδώσει με βάση τις δυνατότητές του. Γίνεται να υπάρξει κορμός αλλά δεν είναι εύκολο γιατί όταν υπάρχει πίεση από την άλλη ομάδα και ο παίχτης ακούσει 2πλασιο και 3πλασιο συμβόλαιο και θέλει να δοκιμαστεί σε ένα άλλο πρωτάθλημα καλύτερα να τον αφήσεις να φύγει, αλλιώς θα μείνει εδώ και θα είναι δυσαρεστημένος. Αλλά καλό είναι 7 με 8 παίχτες στην ομάδα να είναι ο βασικός κορμός”.

Εσύ αρχηγέ είχες προτάσεις σοβαρές που μπορούσες να φύγεις γιατί έμεινες: Ναι, είχα προτάσεις αλλά εδώ ‘ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος και δεν υπήρχε λόγος να φύγω και η τότε διοίκηση είχε την φιλοσοφία να έχει έναν κορμό και 8 χρόνια μπορεί, οπότε καταλαβαίνετε ότι είχα και μεγάλο δέσιμο με τους υπόλοιπους παίχτες. Παίζαμε με κλειστά μάτια.

Πρέντραγκ ποιος να ξεχάσει το χατ-τρικ με την Λεβερκούζεν που έπαιζες με 40 πυρετό: Αυτά δεν γίνονται συνέχεια, για να είμαστε ειλικρινείς υπάρχουν στιγμές που ότι θέλεις να κάνεις σου βγαίνει έχεις ρέντα, εκείνη την μέρα το είχα αυτό, πριν το παιχνίδι για 3 μέρες ήμουν πολύ ταλαιπωρημένος είχα πολύ πυρετό, και μου λέει τότε ο προπονητής, έλα μαζί μας απλά στο ξενοδοχείο για να είσαι δίπλα στην ομάδα πράγματι πήγα και ‘ήρθε η ώρα της 11αδας και ξαφνικά με βλέπω μέσα και λέω στο προπονητή τι έγινε με έβαλες μέσα και μου λέει το ξέρω ξεκίνα και βλέπουμε πως θα πάει.

Είσαι από τους ελάχιστους παίχτες που έχεις φύγει και έχεις αφήσει το όνομα σου με χρυσά γράμματα: Υπήρχε αμοιβαίο δέσιμο ένιωθα καλά, περνούσα καλά, η ομάδα έκανε επιτυχίες, ήμουν με εξαιρετικούς συμπαίκτες με την ομαδικότητα που είχαμε πετύχαμε τις επιτυχίες παραλάβαμε προίκα από Καραταίδη, Καραπιάλη, Αλεξανδρή, Γκόγκιτς παραλάβαμε κάποια πράγματα και θέλαμε να τα τηρήσουμε αυτά που μας μάθανε και μας διδάξανε. Μέσα στην ομάδα ότι κατάφερα τα κατάφερα μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες τους εξαιρετικούς που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Όταν είσαι 13 χρόνια σε μια ομάδα καταλαβαίνεται τι δέσιμο υπάρχει.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση