Και η Νέα Υόρκη στις Σχολές Ολυμπιακού

Και η Νέα Υόρκη στις Σχολές Ολυμπιακού

Ένατη Σχολή εξωτερικού και συγκεκριμένα της Ν.Υόρκης προστέθηκε στο Δίκτυο του Ολυμπιακού.

Δε σταματάει να αναπτύσσεται το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού μας, εντός κι εκτός συνόρων. Σήμερα ανακοινώθηκε η προσθήκη της Ν.Υόρκης, της πολιτείας με το μεγαλύτερο αριθμό Ελλήνων σε όλες τις ΗΠΑ (πάνω από 170.000 Έλληνες). Και εκεί λοιπόν ο Ολυμπιακός θα είναι πλέον σημείο αναφοράς για όλους τους συμπατριώτες μας, επιχειρώντας να δώσει κίνητρο και όραμα στα παιδιά που θέλουν να αθληθούν αλλά και να αποτελέσει παράλληλα πόλο έλξης για τους Έλληνες της διασποράς.

Ο διευθυντής Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλης Νάνος δηλώνει:

«Το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού διευρύνεται. Αποδεικνύουμε καθημερινά την ειλικρινή αγάπη μας για τον αθλητισμό, επιδιώκοντας παράλληλα να στέλνουμε πολλαπλά κοινωνικά μηνύματα στα παιδιά από μικρή ηλικία. Ο Πρόεδρός μας συνεχίζει να επενδύει σε νέα projects και στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού και του κύκλου των συνεργατών μας, υποστηρίζοντας με πάθος και προσωπικό ενδιαφέρον τους σχεδιασμούς μας.

Ο αθλητισμός κινητοποιεί. Ο αθλητισμός εμπνέει και ενώνει. Ο Ολυμπιακός μας εμπνέει και μας ενώνει».

Ο πρόεδρος της σχολής μας στη Νέα Υόρκη, Socrates Sellas, Ελληνοαμερικανός πρώτης γενιάς, αναφέρει με τη σειρά του:

«Η αποστολή της σχολής του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη είναι η δημιουργία και παραγωγή κορυφαίων ποδοσφαιριστών με μία διαδικασία βασισμένη στα καλύτερα πρότυπα και πάντα με βάση τις οδηγίες και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Διεύθυνσης Σχολών, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

Το πάθος, η αφοσίωση και η θέληση όλη της ομάδας που θα «τρέξει» τη σχολή σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό που διέπει όλα τα στελέχη, θα προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες προπόνησης και ανάπτυξης των νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!».

Οι εγκαταστάσεις μας θα βρίσκονται στην περιοχή του Γουέστσεστερ και του Κουίνς ενώ η σχολή μας θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί όχι μόνο την Νέα Υόρκη αλλά και τις πολιτείες του Νιου Τζέρσι και Κονέκτικατ.

Νέα Υόρκη, καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού!

Δυναμικό Σχολής
Πρόεδρος: Socrates Sellas
Διευθυντές: Jay Cho, Gloria Kim, Theodore Dukakis
Διευθυντής προπονητών: Gonzalo Moreno
Διευθυντής Ακαδημίας: Chris Megaloudi
Τηλέφωνο: (001) 914-740-8444
Email: registrar@olympiacos-ny.com
Website: www.olympiacos-ny.com
Facebook: https://bit.ly/3f4ZiOx
Instagram: https://bit.ly/3f7n7Fj
Twitter: https://bit.ly/33sz42W

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αυτό το άρθρο έχει ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση