Μαρτίνς: “Είμαστε πλήρης ομάδα”

Μαρτίνς: “Είμαστε πλήρης ομάδα”

Ο Μαρτίνς μίλησε για αγωνιστικά, μεταγραφικά θέματα και για το στόχο κατάκτησης ευρωπαϊκού.

Ο προπονητής της ομάδας μας μίλησε εφ΄όλης της ύλης στα κανάλια Novasports και βγήκαν αρκετές ειδήσεις από το στόμα του.

Για τον αυριανό ματς με τον Άρη: “Κατ’αρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για το μεγάλο θρίαμβο. Ήταν υπέροχος αγώνας που αποδεικνύει άλλη μία φορά πόσο άριστη δουλειά γίνεται σε όλα τα αθλήματα του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι δύσκολο. Ήταν όλη τη χρονιά στη δεύτερη θέση και αυτό τον κάνει πολύ ανταγωνιστικό. Όλα τα παιχνίδια απέναντί του είναι πρόκληση”.

Για ευρωπαϊκό τίτλο από το τμήμα ποδοσφαίρου: “Αποτελεί μεγάλο μας στόχο και δουλεύουμε γι’ αυτό. Θα ήταν κάτι τεράστιο για την ιστορία του Ολυμπιακού. Επομένως δουλεύουμε για τις επιτυχίες”.

Για τους τραυματιίες: “Ο Μπα και ο Αβραάμ δε θα είναι μαζί μας. Οι υπόλοιποι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι διαθέσιμοι”.

Για το εάν αγωνιστεί ο Τζολάκης στη Θεσσαλονίκη: “Έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων όποτε έχει παίξει. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και μπορούμε να εγγυηθούμε πως στο παιχνίδι θα είναι βασικός”.

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: “Είναι μία διαρκής δουλειά που ποτέ δε σταματάει. Ξέρουμε πάντα τι ζητάμε. Σε περίπτωση πώλησης γνωρίζουμε τι χρειαζόμαστε. Εάν δεν υπάρξει πώληση, έχουμε ποιότητα. Σε γενικές γραμμές είμαστε μία πολύ ποιοτική και πλήρης ομάδα. Είμαστε μία καλά δομημένη ομάδα και δεν έχουμε ιδιαίτερες αναζητήσεις. Όσον αφορά εμένα, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα”.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση