Στο χέρι τους η πρόκριση

Στο χέρι τους η πρόκριση

Βατοί οι υποψήφιοι αντίπαλοι στα προκριματικά του Champions League βόλεϊ για άνδρες και γυναίκες.

Αν παίξουν συγκεντρωμένα και με βάση τις δυνατότητές τους, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες δε θα έχουν πρόβλημα να περάσουν στη φάση των ομίλων.

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Μιχάσνκα Μινσκ (Λευκορωσία), Κάλσιτ Κάμνικ (Σλοβενία), Νοσατέλ (Ελβετία), Μπρσκο (Βοσνία), Ντνίπρο (Ουκρανία), Ζοκ (Σερβία), Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Αστερίξ (Βέλγιο), Γκραν Κανάρια (Ισπανία).

Οι ομάδες θα παίξουν α΄και β΄προκριματικό γύρο είτε σε διπλά νοκ άουτ ή σε ομίλους των τριών ομάδων (διοργανώτριες οι ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία) και ο γ΄γύρος με διπλά νοκ άουτ για να περάσουν δύο ομάδες στους ομίλους. Ο Ολυμπιακός λογικά έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε άνδρες και γυναίκες και θα πάρει όμιλο των τριών ομάδων.

Στους άνδρες, εκτός του Ολυμπιακού στην κληρωτίδα θα μπουν για τα προκριματικά Καρλοβάρσκο (Τσεχία), Σαχτιόρ (Λευκορωσία), Σασταμάλα (Φινλανδία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Πάζαρτζικ (Βουλγαρία), Γκρατς (Αυστρία), Μλάντοστ (Κροατία), Άπελντορν (Ολλανδία), Μπούντβα (Μαυροβούνιο), Μπρσκο (Βοσνία), Λας Πάλμας (Ισπανία), Γαλάτι (Ρουμανία), Πολόνια (Αγγλία), Άμρισβιλ (Ελβετία), Κομάρνο (Σλοβακία) και Ταρτού (Εσθονία).

Η κλήρωση θα γίνει στις 25 Ιουνίου (13:30).

Ο πρώτος προκριματικός διεξάγεται το διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου και 28-30 Σεπτεμβρίου, ο δεύτερος 5-7 Οκτωβρίου και 12-14 Οκτωβρίου και ο τρίτος 19-21 και 26-28 Οκτωβρίου. Συνολικά δύο ομάδες θα προστεθούν στους ομίλους του Champions League από τα προκριματικά.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση