Στο μυαλό του Μπαρτζώκα

Στο μυαλό του Μπαρτζώκα

Ο Μπαρτζώκας πρέπει να δει τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις και μετά τιε μεταγραφές. Εκτός λοιπόν από τον Τζένκινς που αποτελεί παρελθόν και τον Έλις που είναι στην πόρτα της εξόδου, υπάρχουν ερωτήματα για το ποιοι θα ακολουθήσουν. Για να δούμε λοιπόν τα δεδομένα.

Για τρεις παίκτες προβληματίζεται ο Μπαρτζώκας, τους Χαραλαμπόπουλο, Νικολαΐδη και Κουφό. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, αν η ομάδα ανέβει στην Α1, ο Χαραλαμπόπουλος και ο Νικολαΐδης φαίνεται πως θα μείνουν. Οι αγώνες θα είναι περισσότεροι σε σχέση με φέτος και το ρόστερ πρέπει να είναι πιο πλούσιο.

Αν η ομάδα δεν ανέβει Α1, άρα λιγότεροι αγώνες και πιο κλειστό rotation, τότε πιθανότατα θα είναι εκτός ομάδας. Και όταν λέμε εκτός ομάδας εννοούμε να παραχωρηθούν δανεικοί, όπως έγινε φέτος με την περίπτωση Κόνιαρη. Όσο για τον Κουφό, αν δεν πέσει η τιμή του είναι δύσκολο να συνεχίσει και του χρόνου.

Ο διεθνής σέντερ με αποχή σχεδόν 1 χρόνου από την αγωνιστική δράση δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, δεν έκανε τη διαφορά, οπότε μόνο αν δεχτεί να μειώσει το κασέ του έχει πιθανότητες να μείνει.

Σας άρεσε;
Κάντε like & κοινοποίηση!

Σας άρεσε; Κοινοποιήστε το

Αφήστε μια απάντηση